Boyvadaoğlu;Aramızdan ayrılışının 6. yılında Özgecan'ı rahmetle anıyorum

GÜNDEM 11.02.2021 - 09:10, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2422+ kez okundu.
 

Boyvadaoğlu;Aramızdan ayrılışının 6. yılında Özgecan'ı rahmetle anıyorum

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU Özgecan Aslan’ı unutmadı.

Kadına karşı şiddetin daima karşısındayız. Aramızdan ayrılışının 6. yılında Özgecan'ı rahmetle anıyorum. Özgecanlar hayattan koparılmasın diye şiddetin her türlüsüne "ama"sız "fakat"sız hayır diyoruz. Kadına karşı şiddetle mücadelede sembol bir isme dönüşen Özgecan Aslan’ın hayatını kaybetmesinin üzerinden altı yıl geçti . Bundan 6 yıl önce bir melek aramızdan ayrıldı .'‘Özgecanı kaybettikten sonra ,kadın cinayetleri son olsun artık canımızın yanmasını istememiştik'' Özgecan'ın ölümünün üzerinden geçen 6 senede,birçok kadın cinayeti daha işlendi. Geçen 6 senede kaç Özgecanımızı,üzerine nice özgeleri daha kaybettik. Artık canlar yitirilmesin, evlere ateş düşsün istemiyoruz. Kadın cinayetlerinin bitmesini, kadın cinayetlerinin son bulmasını istiyoruz, dedi.  
İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU Özgecan Aslan’ı unutmadı.

Kadına karşı şiddetin daima karşısındayız. Aramızdan ayrılışının 6. yılında Özgecan'ı rahmetle anıyorum. Özgecanlar hayattan koparılmasın diye şiddetin her türlüsüne "ama"sız "fakat"sız hayır diyoruz.

Kadına karşı şiddetle mücadelede sembol bir isme dönüşen Özgecan Aslan’ın hayatını kaybetmesinin üzerinden altı yıl geçti .

Bundan 6 yıl önce bir melek aramızdan ayrıldı .'‘Özgecanı kaybettikten sonra ,kadın cinayetleri son olsun artık canımızın yanmasını istememiştik''

Özgecan'ın ölümünün üzerinden geçen 6 senede,birçok kadın cinayeti daha işlendi. Geçen 6 senede kaç Özgecanımızı,üzerine nice özgeleri daha kaybettik.

Artık canlar yitirilmesin, evlere ateş düşsün istemiyoruz. Kadın cinayetlerinin bitmesini, kadın cinayetlerinin son bulmasını istiyoruz, dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.