Boyvadaoğlu, Adananın 40 derece sıcağında köy yollarında

SİYASET 30.06.2021 - 23:06, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1367+ kez okundu.
 

Boyvadaoğlu, Adananın 40 derece sıcağında köy yollarında

Köyler Bizi Çağırıyor diyen İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu,Adana teşkilatları ile birlikte Adananın 40 derece sıcağında yollara düştü.  İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talimatı doğrultusunda gidilmedik ev ulaşılmadık köy kalmaması için çalışan Adana Teşkilatı Adana'nın sıcağında Köy yollarında dolaşıyor.  Seyhan İlçe Başkanı Misal BOLAT'la birlikte seyhan ilçesinde  İl Başkan yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe  Başkan Yardımcıları ve İl, ilçe Yöneticileriyle birlikte Çaputcu , Köylüoğlu  Karayusuflu, Kayışlı,Camuzcu Köylerini ziyaret ederek, Muhtarlar Ata DAĞLI, Ali YILDIRIM ,Ahmet ÜNAL,Gökhan BÖBÜRER ,Ayhan GÖZEL veköylüleri ziyaret eden Başkan Boyvadaoğlu  ve beraberindekiler, köy muhtarları ile İyi Parti köy temsilcilerinin de katıldığı toplantılarda vatandaşların sorunlarını dinledi.  Boyvadaoğlu yaptıgı açıklamada, Muhtarlarımızın ve köylülerimizin ve Çiftçilerimizin sıkıntı ve taleplerini dinledik. Gezdiğimiz Köylerde partimize yeni üyeler kazandırdık.Yeni üyelerimize hoş geldiniz diyor,  Nazik misafirperverliklerinden dolayı muhtarlarımıza ve köylülerimize teşekkür ediyorum,dedi.

Köyler Bizi Çağırıyor diyen İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu,Adana teşkilatları ile birlikte Adananın 40 derece sıcağında yollara düştü. 


İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talimatı doğrultusunda gidilmedik ev ulaşılmadık köy kalmaması için çalışan Adana Teşkilatı Adana'nın sıcağında Köy yollarında dolaşıyor.


 Seyhan İlçe Başkanı Misal BOLAT'la birlikte seyhan ilçesinde  İl Başkan yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe  Başkan Yardımcıları ve İl, ilçe Yöneticileriyle birlikte Çaputcu , Köylüoğlu  Karayusuflu, Kayışlı,Camuzcu Köylerini ziyaret ederek, Muhtarlar Ata DAĞLI, Ali YILDIRIM ,Ahmet ÜNAL,Gökhan BÖBÜRER ,Ayhan GÖZEL veköylüleri ziyaret eden Başkan Boyvadaoğlu  ve beraberindekiler, köy muhtarları ile İyi Parti köy temsilcilerinin de katıldığı toplantılarda vatandaşların sorunlarını dinledi. 


Boyvadaoğlu yaptıgı açıklamada, Muhtarlarımızın ve köylülerimizin ve Çiftçilerimizin sıkıntı ve taleplerini dinledik. Gezdiğimiz Köylerde partimize yeni üyeler kazandırdık.Yeni üyelerimize hoş geldiniz diyor,  Nazik misafirperverliklerinden dolayı muhtarlarımıza ve köylülerimize teşekkür ediyorum,dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.