BONFİLET’TEN KÖFTESEVERLER İÇİN KÖFTEHOOR

YAŞAM 01.12.2020 - 21:33, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1787+ kez okundu.
 

BONFİLET’TEN KÖFTESEVERLER İÇİN KÖFTEHOOR

Paketlenmiş kırmızı et sektörünün öncü şirketi Bonfilet, yeni ürünü Köftehoor ile mutfaklara pratiklik ve lezzet getiriyor. Dondurulmuş ürün grubunda bulunan Köftehoor misket köfteler özgün tarifiyle kolayca hazırlanıyor, katkısız içeriği ile sofralara zahmetsiz ve lezzetli alternatifler sunuyor.     Bonfilet, hazırlanması oldukça kolay olan misket köfte ürünü Köftehoor ile sofralara tat katmaya geliyor. Dana eti ve kuzu etinin lezzetli birleşiminden oluşan tadı ile tüketicisinin damak zevkine hitap eden Köftehoor; soğan, sarımsak, taze maydanoz, baharat karışımı ve tuz ile de tatlandırılıyor. 7-8 dakikada hazır olan lezzetli bir ziyafet için 150-160 °C’de ısıtılmış ve yağlanmış ızgara ya da tava yeterli oluyor.   Taze ve Güvenilir Sofralar     Katkısız ve MSG (monosodyum glutamat) içermeyen Köftehoor’un ambalajı, gıdaya teması uygun ve en güvenilir plastik türü olan PET/PE (Polietilen) malzeme ile gıda yönetmeliğine uygun şekilde üretiliyor. Ambalajın üzerinde yer alan QR kod ise birbirinden farklı ve lezzetli pişirme önerilerine kolaylıkla ulaşmaya fırsat tanıyor.   BİM marketlerde satışa sunulan pratik ve lezzetli Köftehoor misket köfteler, keyifli öğünlerinize eşlik ediyor ve köfte yemeyi daha eğlenceli hale getiriyor. Bonfilet Köftehoor, sofralarında pratik bir hazırlığa ihtiyaç duyanlar için leziz bir beslenme alternatifi oluşturuyor.   Bonfilet Hakkında: 1905 yılında Akkoyun ailesinin hayvancılık ve kasaplık faaliyeti ile başlayıp dört kuşak boyunca büyüyerek devam eden şirket, 1970 yılında Akkoyun Et Pazarı çatısı altında faaliyetlerini sürdürmüş ve 1987 yılında Bonfilet adını almıştır. Bonfilet, 1994 yılında Türkiye’yi ilk kez MAP teknolojisi ile paketlenmiş et ve et ürünleriyle tanıştırmış ve yine Türkiye’nin ilk dondurulmuş köfte üreticisidir. 2007 yılında Türkiye’nin AB normlarındaki ilk et üretim tesisi için adım atmış ve 2010 yılında 34-001 Belgesi’ni alarak Bonfilet Et Üretim Tesisi’ni açmıştır. Ar-Ge çalışmaları kapsamında ürün çeşitliliğini artırarak, otomasyona dayalı daha kapsamlı bir üretim modeline geçen Bonfilet, güvenilir ve sağlıklı et ürünlerini geçmişinden aldığı zengin mirası ile birleştirerek sektörde öncü marka olarak lider konuma yükselmiştir. Ürünlerin üretiminden, raflarda yerini almasına kadar geçen sürede yüksek teknoloji kullanarak en kaliteli eti sunan Bonfilet, bir asrı aşkın bilgi ve tecrübesini 2015 yılında Bonet Döner markası ile güçlendirerek varlığını sürdürmektedir. Daha fazla bilgi için: http://www.bonfilet.com.tr

Paketlenmiş kırmızı et sektörünün öncü şirketi Bonfilet, yeni ürünü Köftehoor ile mutfaklara pratiklik ve lezzet getiriyor. Dondurulmuş ürün grubunda bulunan Köftehoor misket köfteler özgün tarifiyle kolayca hazırlanıyor, katkısız içeriği ile sofralara zahmetsiz ve lezzetli alternatifler sunuyor.

 

 

Bonfilet, hazırlanması oldukça kolay olan misket köfte ürünü Köftehoor ile sofralara tat katmaya geliyor. Dana eti ve kuzu etinin lezzetli birleşiminden oluşan tadı ile tüketicisinin damak zevkine hitap eden Köftehoor; soğan, sarımsak, taze maydanoz, baharat karışımı ve tuz ile de tatlandırılıyor. 7-8 dakikada hazır olan lezzetli bir ziyafet için 150-160 °C’de ısıtılmış ve yağlanmış ızgara ya da tava yeterli oluyor.

 

Taze ve Güvenilir Sofralar

 

 

Katkısız ve MSG (monosodyum glutamat) içermeyen Köftehoor’un ambalajı, gıdaya teması uygun ve en güvenilir plastik türü olan PET/PE (Polietilen) malzeme ile gıda yönetmeliğine uygun şekilde üretiliyor. Ambalajın üzerinde yer alan QR kod ise birbirinden farklı ve lezzetli pişirme önerilerine kolaylıkla ulaşmaya fırsat tanıyor.

 

BİM marketlerde satışa sunulan pratik ve lezzetli Köftehoor misket köfteler, keyifli öğünlerinize eşlik ediyor ve köfte yemeyi daha eğlenceli hale getiriyor. Bonfilet Köftehoor, sofralarında pratik bir hazırlığa ihtiyaç duyanlar için leziz bir beslenme alternatifi oluşturuyor.

 


Bonfilet Hakkında:

1905 yılında Akkoyun ailesinin hayvancılık ve kasaplık faaliyeti ile başlayıp dört kuşak boyunca büyüyerek devam eden şirket, 1970 yılında Akkoyun Et Pazarı çatısı altında faaliyetlerini sürdürmüş ve 1987 yılında Bonfilet adını almıştır. Bonfilet, 1994 yılında Türkiye’yi ilk kez MAP teknolojisi ile paketlenmiş et ve et ürünleriyle tanıştırmış ve yine Türkiye’nin ilk dondurulmuş köfte üreticisidir. 2007 yılında Türkiye’nin AB normlarındaki ilk et üretim tesisi için adım atmış ve 2010 yılında 34-001 Belgesi’ni alarak Bonfilet Et Üretim Tesisi’ni açmıştır. Ar-Ge çalışmaları kapsamında ürün çeşitliliğini artırarak, otomasyona dayalı daha kapsamlı bir üretim modeline geçen Bonfilet, güvenilir ve sağlıklı et ürünlerini geçmişinden aldığı zengin mirası ile birleştirerek sektörde öncü marka olarak lider konuma yükselmiştir. Ürünlerin üretiminden, raflarda yerini almasına kadar geçen sürede yüksek teknoloji kullanarak en kaliteli eti sunan Bonfilet, bir asrı aşkın bilgi ve tecrübesini 2015 yılında Bonet Döner markası ile güçlendirerek varlığını sürdürmektedir. Daha fazla bilgi için: http://www.bonfilet.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.