Bölgesel U18 Turkcell Kros Ligi Finali Adana’da yapıldı

SPOR 23.12.2020 - 08:32, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2200+ kez okundu.
 

Bölgesel U18 Turkcell Kros Ligi Finali Adana’da yapıldı

U18 Turkcell Bölgesel Kros Ligi Finali Adana’da yapıldı 23 şehirden 166 sporcunun katılımıyla Yüreğir Yaşar Kemal Yürüyüş ve Koşu Yolunda gerçekleşen yarışları, Türkiye Atletizm Federasyon Başkanı Fatih Çintimar, Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Ulakçı, Genel Sekreter Halil Akkaş, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Yuşa Davarcı, Yüreğir Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Bilal, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, Gençlik ve Spor Şube Müdürleri Caner Taymış, Tuncay Bozkurt ve Mehmet Çekem yerinde takip ettiler. Çintimar; “Emeği Geçenlere Atletizm Sporu Adına Teşekkür Ederim” Heyecan ve coşku içinde tamamlanan yarışların ardından görüşlerini belirten İl Müdürü Muzaffer Çintimar, şunları kaydetti. “Öncelikle böylesine önemli bir organizasyonun Adana’da gerçekleşmesinde en büyük payı olan Atletizm Federasyon Başkanımız Fatih Çintimar’a, organizasyonun başından sonuna kadar katkı koyan Adana Büyükşehir Belediyesine, Yüreğir ve Sarıçam Belediyelerine, İl Müdürlüğümüz personellerine Atletizm sporu adına teşekkürlerimi sunuyorum. Birbirleriyle kıyasıya mücadele eden sporcu kardeşlerimi kutluyor, spor yaşamlarında başarılar diliyorum.”  Yarışmalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupalarının yanında, Atletizm Federasyonu ve Yüreğir Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürü, Federasyon Başkanı Fatih Çintimar’a Adana Gençlik Merkezince yapılan tabloyu günün anısına hediye etti. Yarışlar sonunda dereceye giren takım ve sporcular şu şekilde oluştu. U18 ERKEKLER 1. Ağrı Gençlik Spor Kulübü – 19 puan 2. Ankara Etimesgut – 21 puan 3. Kütahya Belediyespor Kulübü – 47 puan U18 KADINLAR 1. Erzurum Karayazı Belediyesi – 11 puan 2. İstanbul BBSK – 16 puan 3. Kayseri Talas Süleymanlı – 33 puan ERKEKLER 3.000 mt FERDİ 1. Enbiya Yazıcı –   8.39 2. Mervan Haykır – 8.50 3. Batuhan Eser –   8.51 KADINLAR 2.000 mt FERDİ 1. Elanur Çoban –  6.26 2. Dilek Koçak –    6.30 3. Büşra Güldes –  6.33

U18 Turkcell Bölgesel Kros Ligi Finali Adana’da yapıldı

23 şehirden 166 sporcunun katılımıyla Yüreğir Yaşar Kemal Yürüyüş ve Koşu Yolunda gerçekleşen yarışları, Türkiye Atletizm Federasyon Başkanı Fatih Çintimar, Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Ulakçı, Genel Sekreter Halil Akkaş, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Yuşa Davarcı, Yüreğir Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Bilal, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, Gençlik ve Spor Şube Müdürleri Caner Taymış, Tuncay Bozkurt ve Mehmet Çekem yerinde takip ettiler.

Çintimar; “Emeği Geçenlere Atletizm Sporu Adına Teşekkür Ederim”

Heyecan ve coşku içinde tamamlanan yarışların ardından görüşlerini belirten İl Müdürü Muzaffer Çintimar, şunları kaydetti. “Öncelikle böylesine önemli bir organizasyonun Adana’da gerçekleşmesinde en büyük payı olan Atletizm Federasyon Başkanımız Fatih Çintimar’a, organizasyonun başından sonuna kadar katkı koyan Adana Büyükşehir Belediyesine, Yüreğir ve Sarıçam Belediyelerine, İl Müdürlüğümüz personellerine Atletizm sporu adına teşekkürlerimi sunuyorum. Birbirleriyle kıyasıya mücadele eden sporcu kardeşlerimi kutluyor, spor yaşamlarında başarılar diliyorum.” 

Yarışmalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupalarının yanında, Atletizm Federasyonu ve Yüreğir Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürü, Federasyon Başkanı Fatih Çintimar’a Adana Gençlik Merkezince yapılan tabloyu günün anısına hediye etti.

Yarışlar sonunda dereceye giren takım ve sporcular şu şekilde oluştu.

U18 ERKEKLER
1. Ağrı Gençlik Spor Kulübü – 19 puan
2. Ankara Etimesgut – 21 puan
3. Kütahya Belediyespor Kulübü – 47 puan

U18 KADINLAR
1. Erzurum Karayazı Belediyesi – 11 puan
2. İstanbul BBSK – 16 puan
3. Kayseri Talas Süleymanlı – 33 puan

ERKEKLER 3.000 mt FERDİ
1. Enbiya Yazıcı –   8.39
2. Mervan Haykır – 8.50
3. Batuhan Eser –   8.51

KADINLAR 2.000 mt FERDİ
1. Elanur Çoban –  6.26
2. Dilek Koçak –    6.30
3. Büşra Güldes –  6.33

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.