akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Bİ’TAT TANTUNİ Ana Şubesi Seyhan'da

DİĞER 16.07.2021 - 12:17, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2258+ kez okundu.
 

Bİ’TAT TANTUNİ Ana Şubesi Seyhan'da

Bi’Tat Tantuni’nin açılışını gerçekleştiren Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir, “Yeni işyerlerinin açılması Adanamız ve ilçelerimizin   gelişimine büyük katkı sağlamaktadır” dedi Patlak: Mersin’in meşhur tantunisine Adana’dan rakip çıktı   Bİ’TAT TANTUNİ AÇILDI   Adana’da tantuni sevenlerin uğrak yeri olacak olan Bi’Tat Tantuni Salonu görkemli bir törenle açıldı. Bi’Tat Tantuni’nin başarılı işletmecileri Hakan Canpolat , Nurettin Dağtekin ve  Aydın Mızrak, “Tantunide gerçek lezzet burada. Yüzde yüz dana etinin butundan yapılan tantunimiz ile iddialıyız” dedi. 2.Şubesi M1 Adana’da faaliyet gösteren Bi’Tat Tantuni Salonu’nun Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı’ndaki ana şubesinin açılışına çok sayıda iş adamı, esnaflar ve davetliler katıldı. Bi’Tat Tantuni Salonu’nun açılış kurdelası Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Av. Mustafa Özkan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, işletme sahipleri Hakan Canpolat , Nurettin Dağtekin ve  Aydın Mızrak ile birlikte kesildi. ‘GİRİŞİMCİLERİN YANINDAYIZ’ Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, açılışta yaptığı konuşmada, işyeri sahiplerini yaptıkları yatırım nedeniyle tebrik ederek, “Yeni işyerlerinin açılması Adanamız ve İlçelerimizin   gelişimine büyük katkı sağlamaktadır. Açılan tantuni salonunun da  öncelikle tüm Adana  halkına sonra sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Girişimcilerin her zaman yanlarında olduğumuzu, üstümüze düşen görev ne ise her daim yardıma hazırız” dedi. Daha sonra Başkan Kocaispir ve işletme sahipleri konuklara kendi elleriyle tantuni ikram etti. ‘GERÇEK TANTUNİNİN TADINA VARACAKSINIZ’ Bi’Tat Tantuni Salonu’nun işletmecileri Hakan Canpolat ve Nurettin Dağtekin , Aydın Mızrak, yaptıkları tantuni de iddialı olduklarını belirterek tüm Adanalıları ve Adana’ya gelen misafirleri salonlarında tantuni yemeye davet etti. Açık ve süt ekmek arası yapılan tantuninin hem lezzetini hemde kalitesini anlata anlata bitiremeyen başarılı işletmeciler, “Bi’tat Tantuni yüzde yüz dananın but kısmından yapılmaktadır. Lezzetine doyamayacaksınız. Gerçek Tantuninin tadına varacaksınız bizler Bi’Tat Tantuni olarak Tantuninin gerçek lezzetinde iddialı olduğumuzu iddia ediyoruz Bi’Tat Tantuniyi mutlaka tatmanız için sizleri bekliyoruz” dedi. GÜLERYÜZLÜ HİZMET VE KALİTE “Hijyen bizim için her şeyden önemli. Sağlıklı etin adresi ne hepinizi bekliyoruz” diyen Bi’Tat Tantuni’nin başırılı işletmecileri, güler yüzlü hizmet ve katile anlayışlarının hiçbir zaman değişmeyeceğini belirtip, uzun soluklu bir yola girdiklerini söyleyerek, “Bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür ederiz” dediler.

Bi’Tat Tantuni’nin açılışını gerçekleştiren Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir, “Yeni işyerlerinin açılması Adanamız ve ilçelerimizin   gelişimine büyük katkı sağlamaktadır” dedi

Patlak: Mersin’in meşhur tantunisine Adana’dan rakip çıktı

 

Bİ’TAT TANTUNİ AÇILDI

 

Adana’da tantuni sevenlerin uğrak yeri olacak olan Bi’Tat Tantuni Salonu görkemli bir törenle açıldı. Bi’Tat Tantuni’nin başarılı işletmecileri Hakan Canpolat , Nurettin Dağtekin ve  Aydın Mızrak, “Tantunide gerçek lezzet burada. Yüzde yüz dana etinin butundan yapılan tantunimiz ile iddialıyız” dedi.

2.Şubesi M1 Adana’da faaliyet gösteren Bi’Tat Tantuni Salonu’nun Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı’ndaki ana şubesinin açılışına çok sayıda iş adamı, esnaflar ve davetliler katıldı. Bi’Tat Tantuni Salonu’nun açılış kurdelası Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Av. Mustafa Özkan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, işletme sahipleri Hakan Canpolat , Nurettin Dağtekin ve  Aydın Mızrak ile birlikte kesildi.

‘GİRİŞİMCİLERİN YANINDAYIZ’

Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, açılışta yaptığı konuşmada, işyeri sahiplerini yaptıkları yatırım nedeniyle tebrik ederek, “Yeni işyerlerinin açılması Adanamız ve İlçelerimizin   gelişimine büyük katkı sağlamaktadır. Açılan tantuni salonunun da  öncelikle tüm Adana  halkına sonra sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Girişimcilerin her zaman yanlarında olduğumuzu, üstümüze düşen görev ne ise her daim yardıma hazırız” dedi. Daha sonra Başkan Kocaispir ve işletme sahipleri konuklara kendi elleriyle tantuni ikram etti.

‘GERÇEK TANTUNİNİN TADINA VARACAKSINIZ’

Bi’Tat Tantuni Salonu’nun işletmecileri Hakan Canpolat ve Nurettin Dağtekin , Aydın Mızrak, yaptıkları tantuni de iddialı olduklarını belirterek tüm Adanalıları ve Adana’ya gelen misafirleri salonlarında tantuni yemeye davet etti. Açık ve süt ekmek arası yapılan tantuninin hem lezzetini hemde kalitesini anlata anlata bitiremeyen başarılı işletmeciler, “Bi’tat Tantuni yüzde yüz dananın but kısmından yapılmaktadır. Lezzetine doyamayacaksınız. Gerçek Tantuninin tadına varacaksınız bizler Bi’Tat Tantuni olarak Tantuninin gerçek lezzetinde iddialı olduğumuzu iddia ediyoruz Bi’Tat Tantuniyi mutlaka tatmanız için sizleri bekliyoruz” dedi.

GÜLERYÜZLÜ HİZMET VE KALİTE

“Hijyen bizim için her şeyden önemli. Sağlıklı etin adresi ne hepinizi bekliyoruz” diyen Bi’Tat Tantuni’nin başırılı işletmecileri, güler yüzlü hizmet ve katile anlayışlarının hiçbir zaman değişmeyeceğini belirtip, uzun soluklu bir yola girdiklerini söyleyerek, “Bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür ederiz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.