akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Beşiktaş Esports’un Resmi Sponsoru Yemeksepeti oldu

SPOR 23.08.2022 - 06:35, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1147+ kez okundu.
 

Beşiktaş Esports’un Resmi Sponsoru Yemeksepeti oldu

 Türkiye’de Esporun gelişimine katkısını artırarak sürdüren Yemeksepeti, Beşiktaş Esports’un da Resmi Sponsoru oldu.   Türkiye’nin hızlı ticaret platformu Yemeksepeti’nden Türkiye Espor dünyasına yeni bir katkı daha geldi. Espor dünyasının en büyük kulüplerine sponsorluk desteği veren Yemeksepeti, bir diğer büyük Espor takımı olan Beşiktaş’la da resmi sponsorluk anlaşması imzaladı. Dünya çapında düzenlenen turnuvalarda ülkemizi başarıyla temsil eden Espor takımlarının Resmi Sponsoru Yemeksepeti, eMilli Takım’a da Ana Sponsor olarak destek veriyor.  League of Legends, League of Legends Akademi, Valorant, Valorant Kadın, Pubg Mobile, PUBG Mobile Kadın, FIFA Pro Clubs, FIFA Fut ve NBA olmak üzere toplamda 9 branşı kapsayan Resmi Sponsorluk anlaşması kapsamında, Beşiktaş Esports formasının apolet kısmında Yemeksepeti logosu yer alacak.   Kurulduğu sezon şampiyon oldu 20 Ocak 2015 tarihinde kurulan ve Şampiyonluk Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş Esports, profesyonel bir spor kulübü tarafından kurulan ilk elektronik spor takımı unvanına sahip. Takım, ilk kez düzenlenen ligin kış mevsiminin normal sezonunu lider olarak tamamlayarak kış mevsimi finallerine katılmaya hak kazanmış, finalde Dark Passage'ı 3-0 mağlup ederek turnuvayı galip tamamlamıştı.  Böylece 2015 League of Legends Uluslararası Wild Card Turnuvası'na katılmaya hak kazanan Beşiktaş Esports, finalde Brezilya takımı INTZ e- Sports'u mağlup ederek turnuvayı şampiyonlukla tamamlamış ve 2015 Sezon Ortası Özel Turnuvası'na katılma şansını elde etmişti.

 Türkiye’de Esporun gelişimine katkısını artırarak sürdüren Yemeksepeti, Beşiktaş Esports’un da Resmi Sponsoru oldu.

 

Türkiye’nin hızlı ticaret platformu Yemeksepeti’nden Türkiye Espor dünyasına yeni bir katkı daha geldi. Espor dünyasının en büyük kulüplerine sponsorluk desteği veren Yemeksepeti, bir diğer büyük Espor takımı olan Beşiktaş’la da resmi sponsorluk anlaşması imzaladı.

Dünya çapında düzenlenen turnuvalarda ülkemizi başarıyla temsil eden Espor takımlarının Resmi Sponsoru Yemeksepeti, eMilli Takım’a da Ana Sponsor olarak destek veriyor. 

League of Legends, League of Legends Akademi, Valorant, Valorant Kadın, Pubg Mobile, PUBG Mobile Kadın, FIFA Pro Clubs, FIFA Fut ve NBA olmak üzere toplamda 9 branşı kapsayan Resmi Sponsorluk anlaşması kapsamında, Beşiktaş Esports formasının apolet kısmında Yemeksepeti logosu yer alacak.

 

Kurulduğu sezon şampiyon oldu

20 Ocak 2015 tarihinde kurulan ve Şampiyonluk Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş Esports, profesyonel bir spor kulübü tarafından kurulan ilk elektronik spor takımı unvanına sahip. Takım, ilk kez düzenlenen ligin kış mevsiminin normal sezonunu lider olarak tamamlayarak kış mevsimi finallerine katılmaya hak kazanmış, finalde Dark Passage'ı 3-0 mağlup ederek turnuvayı galip tamamlamıştı. 

Böylece 2015 League of Legends Uluslararası Wild Card Turnuvası'na katılmaya hak kazanan Beşiktaş Esports, finalde Brezilya takımı INTZ e- Sports'u mağlup ederek turnuvayı şampiyonlukla tamamlamış ve 2015 Sezon Ortası Özel Turnuvası'na katılma şansını elde etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.