Berberoğlu: “TEB Cetelem hayatı kolaylaştıracak çözümler sunuyor.”

EKONOMİ 11.08.2022 - 06:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2365+ kez okundu.
 

Berberoğlu: “TEB Cetelem hayatı kolaylaştıracak çözümler sunuyor.”

TEB Cetelem, “Detaylı Online Taşıt Kredisi Başvurusu” platformunu hayata geçirdi

Otomotiv ve finans sektöründe dijital trendlerin öncülerinden TEB Cetelem, geliştirdiği online kredi başvuru sistemleriyle müşterilerinin finansman ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Kredi kullanmak isteyen müşterilerine sunduğu dijital başvuru seçeneklerine bir yenisini daha ekleyen TEB Cetelem, hayata geçirdiği “Detaylı Online Taşıt Kredisi Başvurusu” platformu ile yepyeni bir dijital deneyim sunuyor. Platform ile kolaylıkla kredi başvurusu yapabilen müşteriler, tüm başvuru sürecini kendileri yönetip dijital olarak tamamlama ve başvurularına onay alma imkanından yararlanabiliyor.   TEB Cetelem, web sitesi (tebcetelem.com.tr) üzerinden sunduğu dijital başvuru seçeneklerine bir yenisini daha ekledi ve “Detaylı Online Taşıt Kredisi Başvurusu” platformunu devreye aldı. Sıfır km veya ikinci el araç sahibi olmak isteyen bireysel kullanıcıların TEB Cetelem web sitesi üzerinden başvuru için gereken bilgileri girerek kredi başvurusunda bulunabildikleri platform, yetkili satıcıda geçirilen süreyi en aza indiriyor. Araç sahibi olmak isteyen kişiler, yetkili satıcıya gitmeden tüm başvuru sürecini kendileri yönetebiliyor ve uygun koşulları sağlamaları durumunda kredi başvurularına onay alarak değerlendirme sonucunu platform üzerinden takip edebiliyorlar. Böylelikle yetkili satıcıya gidildiğinde kredi başvurusu için geçirilecek zamanı en aza indirerek otomobil sahibi olmanın keyfini yaşayabiliyorlar.    Tüm başvuru sürecini yönetmek mümkün “Detaylı Online Taşıt Kredisi Başvurusu” platformu üzerinden araç, kredi ve müşteri iletişim bilgilerine ek olarak finansal bilgiler de girilerek kampanya seçimi ve yetkili satıcı seçimi yapılarak kısa bir sürede başvuru tamamlanabiliyor. Kredi hesaplaması için platformun içinde bulunan hesap makinesini kullanmak ve istenirse krediye sigorta ürünü eklemek de mümkün. Kredi başvurularını tamamlayan kullanıcılar, başvuru sonuçlarını da platform üzerinden takip edebiliyor. Kredi değerlendirmesi yapıldıktan sonra yetkili satıcı da ziyaret edildiğinde geriye sadece sözleşme imzalamak ve aracı teslim almak kalıyor
TEB Cetelem, “Detaylı Online Taşıt Kredisi Başvurusu” platformunu hayata geçirdi

Otomotiv ve finans sektöründe dijital trendlerin öncülerinden TEB Cetelem, geliştirdiği online kredi başvuru sistemleriyle müşterilerinin finansman ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Kredi kullanmak isteyen müşterilerine sunduğu dijital başvuru seçeneklerine bir yenisini daha ekleyen TEB Cetelem, hayata geçirdiği “Detaylı Online Taşıt Kredisi Başvurusu” platformu ile yepyeni bir dijital deneyim sunuyor. Platform ile kolaylıkla kredi başvurusu yapabilen müşteriler, tüm başvuru sürecini kendileri yönetip dijital olarak tamamlama ve başvurularına onay alma imkanından yararlanabiliyor.

 

TEB Cetelem, web sitesi (tebcetelem.com.tr) üzerinden sunduğu dijital başvuru seçeneklerine bir yenisini daha ekledi ve “Detaylı Online Taşıt Kredisi Başvurusu” platformunu devreye aldı. Sıfır km veya ikinci el araç sahibi olmak isteyen bireysel kullanıcıların TEB Cetelem web sitesi üzerinden başvuru için gereken bilgileri girerek kredi başvurusunda bulunabildikleri platform, yetkili satıcıda geçirilen süreyi en aza indiriyor. Araç sahibi olmak isteyen kişiler, yetkili satıcıya gitmeden tüm başvuru sürecini kendileri yönetebiliyor ve uygun koşulları sağlamaları durumunda kredi başvurularına onay alarak değerlendirme sonucunu platform üzerinden takip edebiliyorlar. Böylelikle yetkili satıcıya gidildiğinde kredi başvurusu için geçirilecek zamanı en aza indirerek otomobil sahibi olmanın keyfini yaşayabiliyorlar. 

 

Tüm başvuru sürecini yönetmek mümkün

“Detaylı Online Taşıt Kredisi Başvurusu” platformu üzerinden araç, kredi ve müşteri iletişim bilgilerine ek olarak finansal bilgiler de girilerek kampanya seçimi ve yetkili satıcı seçimi yapılarak kısa bir sürede başvuru tamamlanabiliyor. Kredi hesaplaması için platformun içinde bulunan hesap makinesini kullanmak ve istenirse krediye sigorta ürünü eklemek de mümkün. Kredi başvurularını tamamlayan kullanıcılar, başvuru sonuçlarını da platform üzerinden takip edebiliyor. Kredi değerlendirmesi yapıldıktan sonra yetkili satıcı da ziyaret edildiğinde geriye sadece sözleşme imzalamak ve aracı teslim almak kalıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.