BAŞKANDAN ALEV SAVAŞÇILARINA ZİYARET

GÜNDEM 05.12.2020 - 14:56, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1302+ kez okundu.
 

BAŞKANDAN ALEV SAVAŞÇILARINA ZİYARET

Gerenli’den alev savaşçılarına ziyaret     Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Belediye İtfaiye Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Gerenli yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı itfaiye personeline teşekkür ederek, “Siz Lüleburgaz’ın gözbebeğisiniz. Yaptığınız bu kutsal görevde hepinizi tek tek kutluyorum” dedi.   Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla Lüleburgaz’ın en önemli birimlerinden biri olan Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette İtfaiye Müdürü Ceyhun Akgöl, çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. “Siz Lüleburgaz’ın gözbebeğisiniz” İtfaiye ekiplerinin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Gerenli, “Hayat kurtarma konusunda sağlık çalışanları gibi sizin de göreviniz kutsal. Mesai saati fark etmeksizin, can kurtarmak için zamana karşı yarışan alev savaşçılarımıza teşekkür ediyorum. Siz Lüleburgaz’ın gözbebeğisiniz. Yaptığınız bu kutsal görevde hepinizi tek tek kutluyorum” dedi.

Gerenli’den alev savaşçılarına ziyaret

 

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Belediye İtfaiye Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Gerenli yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı itfaiye personeline teşekkür ederek, “Siz Lüleburgaz’ın gözbebeğisiniz. Yaptığınız bu kutsal görevde hepinizi tek tek kutluyorum” dedi.

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla Lüleburgaz’ın en önemli birimlerinden biri olan Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette İtfaiye Müdürü Ceyhun Akgöl, çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

“Siz Lüleburgaz’ın gözbebeğisiniz”

İtfaiye ekiplerinin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Gerenli, “Hayat kurtarma konusunda sağlık çalışanları gibi sizin de göreviniz kutsal. Mesai saati fark etmeksizin, can kurtarmak için zamana karşı yarışan alev savaşçılarımıza teşekkür ediyorum. Siz Lüleburgaz’ın gözbebeğisiniz. Yaptığınız bu kutsal görevde hepinizi tek tek kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.