akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Başkan Küçükyılmaz; “Adana’da gösterilen ilgiden mutlu olduk”

SPOR 01.12.2021 - 06:47, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1290+ kez okundu.
 

Başkan Küçükyılmaz; “Adana’da gösterilen ilgiden mutlu olduk”

“Toplantılarımızı Anadolu’nun farklı illerinde yapacağız” Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Kültür ve Sosyal Tesisleri’ne gelerek, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir’i ziyaret etti. Ziyarette; MHK Başkanı Hakan Küçükyılmaz, Rıfat Pala, Ziya Davaslıgil, Ayberk Dilmen, Kamil Dikici, Milli Takım ve Çukobirlik eski Antrenörü Kazım Tekin ile Hentbol Hakemi ve Beden Eğitimi Öğretmeni Tuğba Kılıçarslan da hazır bulundu. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, eski MHK Üyesi – Milli Hentbol Hakemi ve ÇGC Seçici Kurul Başkanı Ramazan Şanıvar; konuklara ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisi’ni gezdirerek bilgi verdiler. Aynı zamanda eski Hentbol Hakemi de olan ÇGC Başkanı Esendemir; ÇGC’nin kamu yararına dernek olduğunu, basın kartı hamili 311 üyesi bulunduğunu belirterek, yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. MHK Başkanı Küçükyılmaz, ziyaretten çok mutlu olduğunu, tesisi çok beğendiğini, ÇGC’nin üyelerine yönelik hizmetlerini takdirle karşıladıklarını ifade etti. Küçükyılmaz, Adana’da gördükleri büyük ilgiden mutlu olduklarını belirterek, “Bundan böyle MHK toplantılarını Anadolu’nun farklı illerinde yapacağız. Bunun büyük yararı olacağına inanıyorum” diye konuştu. MHK’DEN SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ’NE ZİYARET MHK Üyeleri; ÇGC’nin ardından Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü) Spor Bilimleri Fakültesi’ne geçerek, Dekan Prof.Dr. Zeynep Filiz Dinç’i ziyaret etti. Burada Prof.Dr.Dinç; Ç.Ü.Spor Bilimleri Fakültesi hakkında bilgi aktardı. Çukurova Üniversitesi’nin bayan ve erkek hentbol takımlarının liglerde mücadele ettiğini, bundan böyle hentbole daha çok önem vereceklerini söyledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette; MHK Başkanı Hakan Küçükyılmaz, Dekan Prof.Dr.Dinç’e teşekkür etti. Bu arada; ziyaret sırasında Spor Bilimleri Öğretim Görevlileri, Hentbol Hakem ve Antrenörleri Cengiz Şen ile Mehmet Bilbek de hazır bulundu.

“Toplantılarımızı Anadolu’nun farklı illerinde yapacağız”

Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Kültür ve Sosyal Tesisleri’ne gelerek, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir’i ziyaret etti.

Ziyarette; MHK Başkanı Hakan Küçükyılmaz, Rıfat Pala, Ziya Davaslıgil, Ayberk Dilmen, Kamil Dikici, Milli Takım ve Çukobirlik eski Antrenörü Kazım Tekin ile Hentbol Hakemi ve Beden Eğitimi Öğretmeni Tuğba Kılıçarslan da hazır bulundu.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, eski MHK Üyesi – Milli Hentbol Hakemi ve ÇGC Seçici Kurul Başkanı Ramazan Şanıvar; konuklara ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisi’ni gezdirerek bilgi verdiler.

Aynı zamanda eski Hentbol Hakemi de olan ÇGC Başkanı Esendemir; ÇGC’nin kamu yararına dernek olduğunu, basın kartı hamili 311 üyesi bulunduğunu belirterek, yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

MHK Başkanı Küçükyılmaz, ziyaretten çok mutlu olduğunu, tesisi çok beğendiğini, ÇGC’nin üyelerine yönelik hizmetlerini takdirle karşıladıklarını ifade etti.

Küçükyılmaz, Adana’da gördükleri büyük ilgiden mutlu olduklarını belirterek, “Bundan böyle MHK toplantılarını Anadolu’nun farklı illerinde yapacağız. Bunun büyük yararı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

MHK’DEN SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ’NE ZİYARET

MHK Üyeleri; ÇGC’nin ardından Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü) Spor Bilimleri Fakültesi’ne geçerek, Dekan Prof.Dr. Zeynep Filiz Dinç’i ziyaret etti. Burada Prof.Dr.Dinç; Ç.Ü.Spor Bilimleri Fakültesi hakkında bilgi aktardı.

Çukurova Üniversitesi’nin bayan ve erkek hentbol takımlarının liglerde mücadele ettiğini, bundan böyle hentbole daha çok önem vereceklerini söyledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette; MHK Başkanı Hakan Küçükyılmaz, Dekan Prof.Dr.Dinç’e teşekkür etti.

Bu arada; ziyaret sırasında Spor Bilimleri Öğretim Görevlileri, Hentbol Hakem ve Antrenörleri Cengiz Şen ile Mehmet Bilbek de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.