Başkan Gerenli’den o parka yakın mercek

YAŞAM 04.12.2020 - 08:42, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2200+ kez okundu.
 

Başkan Gerenli’den o parka yakın mercek

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ'NİN KULLANILABİLİR YEŞİL ALAN ARTIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli Siteler Mahallesi’nde toplam 5 bin 144 metrekarelik alanda yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu. Gerenli, kafeterya binasının yükseldiği ve yürüyüş parkurlarının ortaya çıkmaya başladığı park hakkında yetkililerden bilgi aldı.   Başkan Gerenli’nin 2019’daki seçim vaatlerinden biri olan “Nefes alacağımız, daha fazla yeşil alanın bulunduğu Lüleburgaz” sözü tek tek gerçek oluyor. Kentin dört bir yanında vatandaşa modern ve yeşil alanları kullanılabilir parklar yapan Lüleburgaz Belediyesi, Siteler Mahallesi Manolya, Açelya ve Filiz Sokak kesişimindeki toplam 5 bin 144 metrekarelik parkın yapımına tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler mesai saati fark etmeksizin çalışırken, Başkan Gerenli çalışmaları yakından takip ediyor. Teknik ekipten bilgi aldı   Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay ile birlikte parkta incelemelerde bulunan Başkan Gerenli, sahadaki teknik ekipten bilgi aldı. Teknik ekibin parktaki çalışmaları detaylı bir şekilde gösterdiği Gerenli, parkın tamamlandığında insanların dinlenebileceği, yürüyüş yapabileceği bir yaşam merkezi gibi olacağını söyledi.   Park ortaya çıkmaya başladı   Ekipler çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken parkın hatları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Kafeterya binasının adım adım yükseldiği parkta yapılacaklar ise şöyle; Yürüyüş parkuru, oturma grupları, basketbol sahası, dinlenme alanları.
LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ'NİN KULLANILABİLİR YEŞİL ALAN ARTIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli Siteler Mahallesi’nde toplam 5 bin 144 metrekarelik alanda yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu. Gerenli, kafeterya binasının yükseldiği ve yürüyüş parkurlarının ortaya çıkmaya başladığı park hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Başkan Gerenli’nin 2019’daki seçim vaatlerinden biri olan “Nefes alacağımız, daha fazla yeşil alanın bulunduğu Lüleburgaz” sözü tek tek gerçek oluyor. Kentin dört bir yanında vatandaşa modern ve yeşil alanları kullanılabilir parklar yapan Lüleburgaz Belediyesi, Siteler Mahallesi Manolya, Açelya ve Filiz Sokak kesişimindeki toplam 5 bin 144 metrekarelik parkın yapımına tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler mesai saati fark etmeksizin çalışırken, Başkan Gerenli çalışmaları yakından takip ediyor.

Teknik ekipten bilgi aldı

 

Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay ile birlikte parkta incelemelerde bulunan Başkan Gerenli, sahadaki teknik ekipten bilgi aldı. Teknik ekibin parktaki çalışmaları detaylı bir şekilde gösterdiği Gerenli, parkın tamamlandığında insanların dinlenebileceği, yürüyüş yapabileceği bir yaşam merkezi gibi olacağını söyledi.

 

Park ortaya çıkmaya başladı

 

Ekipler çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken parkın hatları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Kafeterya binasının adım adım yükseldiği parkta yapılacaklar ise şöyle; Yürüyüş parkuru, oturma grupları, basketbol sahası, dinlenme alanları.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.