akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Başkan Boyvadaoğlu'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

SİYASET 30.08.2021 - 05:56, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1243+ kez okundu.
 

Başkan Boyvadaoğlu'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

İYİ PARTİ İL BAŞKANI GÖKTÜRK BOYVADAOĞLU'NUN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

 İyi Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoglu, 19 Mayıs 1919’da başlayan Milli Mücadelenin 30 Ağustos 1922’de nihai zaferle sonuçlandığını belirterek, bu büyük zaferin Türk Milletinin bağımsızlığı tehlikeye girdiğinde neleri başarabileceğini dünyaya gösterdiğini vurguladı. Mustafa Kemal Atatürk başkumandanlığındaki zaferin bir direniş öyküsü olduğuna dikkat çeken Başkan Boyvadaoğlu, “Bu büyük destanı, direniş öyküsünü, onurlu bir mirası, askeri sanat eserini onurlu ve gururla kutlayalım. Sadece kutlamakla kalmayıp anlamını, önemini ve değerini bilerek gelecek nesillere doğru bir biçimde aktarılmasını sağlayalım. Büyük Zafer'in 99. yıl dönümünde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu ve ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.  
İYİ PARTİ İL BAŞKANI GÖKTÜRK BOYVADAOĞLU'NUN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

 İyi Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoglu, 19 Mayıs 1919’da başlayan Milli Mücadelenin 30 Ağustos
1922’de nihai zaferle sonuçlandığını belirterek, bu büyük zaferin Türk Milletinin bağımsızlığı tehlikeye
girdiğinde neleri başarabileceğini dünyaya gösterdiğini vurguladı.

Mustafa Kemal Atatürk başkumandanlığındaki zaferin bir direniş öyküsü olduğuna dikkat çeken Başkan Boyvadaoğlu, “Bu büyük destanı, direniş öyküsünü, onurlu bir mirası, askeri sanat eserini onurlu ve gururla kutlayalım. Sadece kutlamakla kalmayıp anlamını, önemini ve değerini bilerek gelecek nesillere doğru bir biçimde aktarılmasını sağlayalım.

Büyük Zafer'in 99. yıl dönümünde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu ve ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyorum.
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.