akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

BAŞKAN BOYVADAOĞLU ; HEDEFİMİZ OLAN ÜYE SAYISINA ULAŞTIK.

SİYASET 28.12.2021 - 22:25, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2308+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOYVADAOĞLU ; HEDEFİMİZ OLAN ÜYE SAYISINA ULAŞTIK.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu son günlerde Adana ve ilçelerinde oy patlaması yapan Adana Teşkilatlarına moral yemeği verdi.

Genel Başkanları Meral Akşener'e söz verdiği gibi Partisini Adana'da birinci Parti yapmayı arzuladığını söyledi. Vatandaşlarımız Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER' e ve  partimize ilgi gösterdikçe bizim de çalışma  azim ve gayretimiz artıyor. Tüm il ve ilçe teşkilatlarımızda  partimizi Adana'da birinci parti yapmak için ugraş veriyoruz.  49 ay önce kurulan Adana İl teşkilatına 45 aydır başkanlık yaptığının altını çizen Başkan Boyvadaoğlu;Pertilerinin üye kaydının her geçen arttıgını söyleyerek ; 2018 yılında 3722, 2019 yılında 6544, 2020 yılında 8999, 2021 yılının Aralık ayında 17130 üyemiz oldu, 2021 yılı sonunda Sayın Koray Aydın'ın Adana'ya verdiği 18.000 kotasına ulaşmış olacağız. Günün şartlarında,zor şartlartla bütün baskıları gögüsleyerek kurulan partimizi, bu günlere getiren tüm Cesur yüreklilere teşekkür ediyorum,diyerek sözlerini noktaladı. Düzenlenen Moral yemeğine GİK üyesi Ümmü Gülsüm Paksoy,Cevdetiye Belediye başkanı Mehmet Özer, Osmaniye İl Başkanı Serhat kılıç, Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar,Adana Büyükşehir Başkan Yardımcısı Recai Mercimek,İl ve İlçe yöneticileri,Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda muhtar katıldı.  
İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu son günlerde Adana ve ilçelerinde oy patlaması yapan Adana Teşkilatlarına moral yemeği verdi.

Genel Başkanları Meral Akşener'e söz verdiği gibi Partisini Adana'da birinci Parti yapmayı arzuladığını söyledi.

Vatandaşlarımız Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER' e ve  partimize ilgi gösterdikçe bizim de çalışma  azim ve gayretimiz artıyor. Tüm il ve ilçe teşkilatlarımızda  partimizi Adana'da birinci parti yapmak için ugraş veriyoruz. 

49 ay önce kurulan Adana İl teşkilatına 45 aydır başkanlık yaptığının altını çizen Başkan Boyvadaoğlu;Pertilerinin üye kaydının her geçen arttıgını söyleyerek ;

2018 yılında 3722,
2019 yılında 6544,
2020 yılında 8999,
2021 yılının Aralık ayında 17130 üyemiz oldu, 2021 yılı sonunda Sayın Koray Aydın'ın Adana'ya verdiği 18.000 kotasına ulaşmış olacağız.


Günün şartlarında,zor şartlartla bütün baskıları gögüsleyerek kurulan partimizi, bu günlere getiren tüm Cesur yüreklilere teşekkür ediyorum,diyerek sözlerini noktaladı.


Düzenlenen Moral yemeğine GİK üyesi Ümmü Gülsüm Paksoy,Cevdetiye Belediye başkanı Mehmet Özer, Osmaniye İl Başkanı Serhat kılıç, Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar,Adana Büyükşehir Başkan Yardımcısı Recai Mercimek,İl ve İlçe yöneticileri,Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda muhtar katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.