Başkan Avcı, vatandaşların sorununu dinledi

SİYASET 22.11.2020 - 18:37, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1782+ kez okundu.
 

Başkan Avcı, vatandaşların sorununu dinledi

ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Her bir vatandaşımızın sorununu önemsiyoruz. Üreten, mutlu, huzurlu bir Adana istiyoruz." dedi.

Saha çalışmalarına hız veren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Sarıçam'ın Boynuyoğun köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.  ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Her bir vatandaşımızın sorununu önemsiyoruz. Üreten, mutlu, huzurlu bir Adana istiyoruz." dedi.  AVCI KÖY GEZİLERİNDE... MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, saha çalışmalarına devam ediyor.  Avcı, bu kapsamda merkez ilçe Sarıçam'a bağlı Boynuyoğun köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Boynuyoğun Muhtarı Musa Dağ ve köy sakinleriyle sohbet eden Bünyamin Avcı'ya Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da eşlik etti. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, vatandaşların sorun, şikayet ve temennileri dinlendi.  HEDEF: LİDER ÜLKE TÜRKİYE  MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Sizlerin, her bir vatandaşımızın sorununu önemsiyoruz. Onun için buradayız. Üreten, mutlu, huzurlu bir Adana istiyoruz. Yereldeki çalışmalarımızı sürdürürken 'Hedef 2023 Lider Ülke Türkiye' vizyonuna katkı sunmayı da milli bir görev kabul ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin liderliğinde Ülkücü - Milliyetçi Hareket’in mensupları olarak bu hedef için çalışıyoruz." şeklinde konuştu.  BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI  Birlik ve beraberliğin önemine de vurgu yapan Avcı "Gerek ülke ölçeğinde gerekse Adana’mızda her bir sorun mutlaka çözüme kavuşur. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi muhafaza edelim. Allah Devletimize, Milletimize zeval vermesin." dedi.  Köy sakini kadınların sıkma ayran ikram ettiği Boynuyoğun'daki etkinliğe İl Divan Kurulu Üyeleri Şevki Kaya, Hüseyin Yurdusevimli, Mahir Şafak, Sayım Azmaz, Ahmet Kurtköy, Mahmut Çakıcı da katıldı. 
ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Her bir vatandaşımızın sorununu önemsiyoruz. Üreten, mutlu, huzurlu bir Adana istiyoruz." dedi.

Saha çalışmalarına hız veren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Sarıçam'ın Boynuyoğun köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. 

ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Her bir vatandaşımızın sorununu önemsiyoruz. Üreten, mutlu, huzurlu bir Adana istiyoruz." dedi. 

AVCI KÖY GEZİLERİNDE...

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, saha çalışmalarına devam ediyor.  Avcı, bu kapsamda merkez ilçe Sarıçam'a bağlı Boynuyoğun köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Boynuyoğun Muhtarı Musa Dağ ve köy sakinleriyle sohbet eden Bünyamin Avcı'ya Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da eşlik etti. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, vatandaşların sorun, şikayet ve temennileri dinlendi. 

HEDEF: LİDER ÜLKE TÜRKİYE 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Sizlerin, her bir vatandaşımızın sorununu önemsiyoruz. Onun için buradayız. Üreten, mutlu, huzurlu bir Adana istiyoruz. Yereldeki çalışmalarımızı sürdürürken 'Hedef 2023 Lider Ülke Türkiye' vizyonuna katkı sunmayı da milli bir görev kabul ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin liderliğinde Ülkücü - Milliyetçi Hareket’in mensupları olarak bu hedef için çalışıyoruz." şeklinde konuştu. 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI 

Birlik ve beraberliğin önemine de vurgu yapan Avcı "Gerek ülke ölçeğinde gerekse Adana’mızda her bir sorun mutlaka çözüme kavuşur. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi muhafaza edelim. Allah Devletimize, Milletimize zeval vermesin." dedi. 

Köy sakini kadınların sıkma ayran ikram ettiği Boynuyoğun'daki etkinliğe İl Divan Kurulu Üyeleri Şevki Kaya, Hüseyin Yurdusevimli, Mahir Şafak, Sayım Azmaz, Ahmet Kurtköy, Mahmut Çakıcı da katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.