Başarının yolu öğrenciye sınırsız destek vermekten geçer.

EĞİTİM 14.12.2021 - 07:26, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2036+ kez okundu.
 

Başarının yolu öğrenciye sınırsız destek vermekten geçer.

Yeni nesil kurs merkezi basına tanıtıldı. Bir grup başarılı öğretmen tarafında kurulan Marmara Fen Bilimleri Merkezi bugün yapılan kahvaltılı bir toplantıyla basın ile buluştu. Mehmet Erdoğan tarafından tarafından kurulan Marmara Fen Bilimleri Merkezi kendisini diğer eğitim kurumlarından farklı şekilde diyazn etti. Kuruluş işlemler sonrası ise faaliyete başlarken kendisine de farklı hedefler seçti. Yüzde burs imkânı verecek olan Marmara Fen Bilimleri Merkezi 25-26 Aralık tarihleri arasında saat 10-13-16 saatleri arasında bursluluk sınavı düzenleyecek. Bu sınav ile birçok öğrencinin idealleri gerçekleşecek ve ciddi eğitim olanakları ortaya çıkacak. Bu nedenle Marmara Fen Bilimleri Merkezinin düzenleyeceği Bursluluk Sınavına katılımın yüksek olması bekleniyor. Düzenlenecek Bursluluk sınavı için 0(216) 492 3434 0(216) 492 3424 0(216) 492 3432 nolu telefonlardan bilgi alınabileceği yada İçerenköy Mah. Kurtuluş Cad. No:10/A Ataşehir/İSTANBUL adresine başvurulabileceği açıklandı.   Marmara Fen Bilimleri Merkezi kurucusu Mehmet Erdoğan Yeni Nesil Eğitim kavramını şu sözlerle açıkladı. “Ben ve ortaklarım Ayten Gündelik, Salih Kösen kendimize hedef olarak topluma ve ekonomiye faydalı bireyler yetişmesine destek vermek. Kurumumuzu inşa ederken, mobilyalarımız seçerken kütüphanemizi oluştururken, dahası öğretmen kadromuzu seçerken bile bunu dikkat aldık.  Sevindirici olan ise bölge halkının bizi kucaklayıp çocuklarını etmesidir. Kısa sürede çok sayıda öğrencimiz oldu. “ dedi.

Yeni nesil kurs merkezi basına tanıtıldı. Bir grup başarılı öğretmen tarafında kurulan Marmara Fen Bilimleri Merkezi bugün yapılan kahvaltılı bir toplantıyla basın ile buluştu. Mehmet Erdoğan tarafından tarafından kurulan Marmara Fen Bilimleri Merkezi kendisini diğer eğitim kurumlarından farklı şekilde diyazn etti. Kuruluş işlemler sonrası ise faaliyete başlarken kendisine de farklı hedefler seçti.

Yüzde burs imkânı verecek olan Marmara Fen Bilimleri Merkezi 25-26 Aralık tarihleri arasında saat 10-13-16 saatleri arasında bursluluk sınavı düzenleyecek. Bu sınav ile birçok öğrencinin idealleri gerçekleşecek ve ciddi eğitim olanakları ortaya çıkacak. Bu nedenle Marmara Fen Bilimleri Merkezinin düzenleyeceği Bursluluk Sınavına katılımın yüksek olması bekleniyor. Düzenlenecek Bursluluk sınavı için 0(216) 492 3434 0(216) 492 3424 0(216) 492 3432 nolu telefonlardan bilgi alınabileceği yada İçerenköy Mah. Kurtuluş Cad. No:10/A Ataşehir/İSTANBUL adresine başvurulabileceği açıklandı.

 

Marmara Fen Bilimleri Merkezi kurucusu Mehmet Erdoğan Yeni Nesil Eğitim kavramını şu sözlerle açıkladı. “Ben ve ortaklarım Ayten Gündelik, Salih Kösen kendimize hedef olarak topluma ve ekonomiye faydalı bireyler yetişmesine destek vermek. Kurumumuzu inşa ederken, mobilyalarımız seçerken kütüphanemizi oluştururken, dahası öğretmen kadromuzu seçerken bile bunu dikkat aldık.  Sevindirici olan ise bölge halkının bizi kucaklayıp çocuklarını etmesidir. Kısa sürede çok sayıda öğrencimiz oldu. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.