akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Baroya Adana İyi Parti'den Ziyaret

SİYASET 20.08.2021 - 20:18, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2446+ kez okundu.
 

Baroya Adana İyi Parti'den Ziyaret

İYİ PARTİ ADANA İL BAŞKANI GÖKTÜRK BOYVADAOĞLU, MİLLETVEKİLİ M.METANET ÇULHAOĞLU VE PARTİ YÖNETİCİLERİ BARO BAŞKANI Av.SEMİH GÖKAYAZ’A “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİNDE BULUNDULAR   İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Adana Milletvekili M. Metanet Çulhaoğlu, Genel İdare Kurulu Üyeleri Ü.Gülsüm Paksoy, Süleyman Özdolap, Kurucular Kurulu Üyesi Birol Büyüköztürk, İl Başkan Yardımcısı Ercan Atalay, Çukurova Belediye Meclis Üyesi Nevzat Hız, İl Başkan Yardımcısı Av. Veysel Yıldız, İl Disiplin Kurulu Başkanı Kadircan Aktakas, İl Gençlik Politikaları Başkan Yardımcısı Av.Emre Kaan Ünüvar ile partinin il ve ilçe yöneticileri, Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz’ı ziyaret ederek, göreve seçilmesinden dolayı yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını ve başarı dileğinde bulundular.   Av.Semih Gökayaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gösterilen ilgiden ötürü teşekkür etti. Ülke gündemi ve güncel konuların görüşüldüğü ziyarette, Av.Semih Gökayaz, baronun 98 yıllık birikim ve kurumsal geleneği ile hukukun üstünlüğü, yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığı, temel hak ve özgürlükler, insan hakları, basın ve ifade özgürlüğünün yaşama geçmesi için mücadele vermeye devam edeceklerini ifade etti. Ülkemiz, insanımız, mesleğimiz ve çocuklarımızın aydınlık yarınları için çaba gösteren herkesin yanında olduklarını vurguladı.   Av.Gökayaz; Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkarak, katılımcı demokrasiyi işler kılarak ülkemizin ve çocuklarımızın aydınlık yarınlarını inşa etmenin hepimizin görevi olduğunu ifade etti.   İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Adana Barosu’nun çalışmalarını, hizmetlerini takdirle karşıladıklarını dile getirdi. Yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Ülkenin içine bulunduğu olumsuz tablodan hep birlikte çalışarak çıkılacağını, yaz döneminde de sıcağa rağmen sahada olduklarını, vatandaşların sorunlarını dinlediklerini kaydetti.   Adana Milletvekili M. Metanet Çulhaoğlu da, baronun her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirterek, ülkenin bir an evvel her alanda normalleşmeye ihtiyacı olduğunu özellikle huzur, güven ve refah seviyesinin yükseltilmesi için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.   Ziyaret esnasında Başkan Yardımcısı Av.Miyesser Ersalan Önenli ve yönetim kurulu üyesi Av.İlker Güzel de hazır bulundular.  

İYİ PARTİ ADANA İL BAŞKANI GÖKTÜRK BOYVADAOĞLU, MİLLETVEKİLİ M.METANET ÇULHAOĞLU VE PARTİ YÖNETİCİLERİ BARO BAŞKANI Av.SEMİH GÖKAYAZ’A “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİNDE BULUNDULAR

 

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Adana Milletvekili M. Metanet Çulhaoğlu, Genel İdare Kurulu Üyeleri Ü.Gülsüm Paksoy, Süleyman Özdolap, Kurucular Kurulu Üyesi Birol Büyüköztürk, İl Başkan Yardımcısı Ercan Atalay, Çukurova Belediye Meclis Üyesi Nevzat Hız, İl Başkan Yardımcısı Av. Veysel Yıldız, İl Disiplin Kurulu Başkanı Kadircan Aktakas, İl Gençlik Politikaları Başkan Yardımcısı Av.Emre Kaan Ünüvar ile partinin il ve ilçe yöneticileri, Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz’ı ziyaret ederek, göreve seçilmesinden dolayı yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını ve başarı dileğinde bulundular.

 

Av.Semih Gökayaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gösterilen ilgiden ötürü teşekkür etti.

Ülke gündemi ve güncel konuların görüşüldüğü ziyarette, Av.Semih Gökayaz, baronun 98 yıllık birikim ve kurumsal geleneği ile hukukun üstünlüğü, yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığı, temel hak ve özgürlükler, insan hakları, basın ve ifade özgürlüğünün yaşama geçmesi için mücadele vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Ülkemiz, insanımız, mesleğimiz ve çocuklarımızın aydınlık yarınları için çaba gösteren herkesin yanında olduklarını vurguladı.

 

Av.Gökayaz; Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkarak, katılımcı demokrasiyi işler kılarak ülkemizin ve çocuklarımızın aydınlık yarınlarını inşa etmenin hepimizin görevi olduğunu ifade etti.

 

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Adana Barosu’nun çalışmalarını, hizmetlerini takdirle karşıladıklarını dile getirdi. Yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Ülkenin içine bulunduğu olumsuz tablodan hep birlikte çalışarak çıkılacağını, yaz döneminde de sıcağa rağmen sahada olduklarını, vatandaşların sorunlarını dinlediklerini kaydetti.

 

Adana Milletvekili M. Metanet Çulhaoğlu da, baronun her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirterek, ülkenin bir an evvel her alanda normalleşmeye ihtiyacı olduğunu özellikle huzur, güven ve refah seviyesinin yükseltilmesi için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

Ziyaret esnasında Başkan Yardımcısı Av.Miyesser Ersalan Önenli ve yönetim kurulu üyesi Av.İlker Güzel de hazır bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.