akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Balıkçı ailesi yeniden CHP ye geçti

SİYASET 07.06.2021 - 08:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1628+ kez okundu.
 

Balıkçı ailesi yeniden CHP ye geçti

Adana’nın Karataş İlçesi’nin büyük ailelerinden Balıkçı ailesine mensup olan ve geçmiş yıllarda Belediye Başkanlığı yapan ve bir süre önce MHP’den istifa ederek CHP’ye üye olan Süleyman Balıkçı, 2 bin kişiyle CHP’ye katılacaklarını açıkladı. Halen MHP’li Belediye Başkanı ile yönetilen Karataş’ta bundan sonra CHP’den başka partinin seçim kazanmasının mümkün olmadığını belirten Süleyman Balıkçı, “Karataş ilçemiz ve yakın köylerimizden çoğunluğu AKP ve MHP’ye mensup yaklaşık 2 bin kişiyle CHP’ye katılmaya hazırlanıyoruz. Bir süre önce CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu bizlere CHP’ye katıldığımız için rozet takmıştı. Genel Başkanımız bizi onore etmişti. Şimdi sıra bizde . 2 bin kişiyle CHP’ye üye oluyoruz. Bundan sonra Karataş’ta CHP’den başka partinin iktidarı olmayacak” dedi.

Adana’nın Karataş İlçesi’nin büyük ailelerinden Balıkçı ailesine mensup olan ve geçmiş yıllarda Belediye Başkanlığı yapan ve bir süre önce MHP’den istifa ederek CHP’ye üye olan Süleyman Balıkçı, 2 bin kişiyle CHP’ye katılacaklarını açıkladı.

Halen MHP’li Belediye Başkanı ile yönetilen Karataş’ta bundan sonra CHP’den başka partinin seçim kazanmasının mümkün olmadığını belirten Süleyman Balıkçı, “Karataş ilçemiz ve yakın köylerimizden çoğunluğu AKP ve MHP’ye mensup yaklaşık 2 bin kişiyle CHP’ye katılmaya hazırlanıyoruz. Bir süre önce CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu bizlere CHP’ye katıldığımız için rozet takmıştı. Genel Başkanımız bizi onore etmişti. Şimdi sıra bizde . 2 bin kişiyle CHP’ye üye oluyoruz. Bundan sonra Karataş’ta CHP’den başka partinin iktidarı olmayacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.