akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Azerbaycan Kanallarında Bir Adanalı Başkan

SİYASET 22.01.2021 - 06:53, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1052+ kez okundu.
 

Azerbaycan Kanallarında Bir Adanalı Başkan

Başkan Necip Topuz Azerbaycan Ulusal Basınında Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’un sosyal medya paylaşımı Azerbaycan basınında yer buldu. Azerbaycan’ın en etkili haber ulusal platformları olan kanal24.az, moderator.az ve hurriyyet.org Başkan Necip Topuz'un mesajını haberleştirerek, okurlarına duyurdu. Azerbaycan'ın bağımsızlığında önemli bir yeri olan “20 Yanvar” yani 20 Ocak olaylarından dolayı sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Başkan Necip Topuz, “20 Ocak günü Türk dünyasının yaşamış olduğu en acı günlerden birisidir, Azerbaycanlı kardeşlerimizin dediği gibi 'Kara Yanvar' (Kara Ocak) bizim için de kara bir gündür.” ifadelerini kullanmıştı. Başkan Necip Topuz’un bu mesajı Azerbaycan basınında yankı buldu. Bakü merkezli yayın yapan ülkenin en çok okunan haber siteleri kanal24.az, moderator.az ve hurriyyet.org Başkan Necip Topuz'un fotoğrafını da kullandığı habere geniş yer verdi. Haberlerde Azeri lehçesi ile “Türkiyəli bələdiyyə sədri: “20 Yanvar qətliamı içimizidə qara bir gündür”, “20 Yanvar bizim üçün də qara bir gündür MHP-Lİ BƏLƏDİYYƏ BAŞÇISI” başlıkları kullanıldı.  

Başkan Necip Topuz Azerbaycan Ulusal Basınında

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’un sosyal medya paylaşımı Azerbaycan basınında yer buldu. Azerbaycan’ın en etkili haber ulusal platformları olan kanal24.azmoderator.az ve hurriyyet.org Başkan Necip Topuz'un mesajını haberleştirerek, okurlarına duyurdu.

Azerbaycan'ın bağımsızlığında önemli bir yeri olan “20 Yanvar” yani 20 Ocak olaylarından dolayı sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Başkan Necip Topuz, “20 Ocak günü Türk dünyasının yaşamış olduğu en acı günlerden birisidir, Azerbaycanlı kardeşlerimizin dediği gibi 'Kara Yanvar' (Kara Ocak) bizim için de kara bir gündür.” ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Necip Topuz’un bu mesajı Azerbaycan basınında yankı buldu. Bakü merkezli yayın yapan ülkenin en çok okunan haber siteleri kanal24.azmoderator.az ve hurriyyet.org Başkan Necip Topuz'un fotoğrafını da kullandığı habere geniş yer verdi. Haberlerde Azeri lehçesi ile “Türkiyəli bələdiyyə sədri: “20 Yanvar qətliamı içimizidə qara bir gündür”, “20 Yanvar bizim üçün də qara bir gündür MHP-Lİ BƏLƏDİYYƏ BAŞÇISI başlıkları kullanıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.