AVUKATLAR VE BAROLAR BAĞIMSIZDIR

GÜNDEM 30.09.2021 - 10:06, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1180+ kez okundu.
 

AVUKATLAR VE BAROLAR BAĞIMSIZDIR

ADANA BAROSUNDA STAJ DÖNEMLERİNİ TAMAMLAYARAK AVUKATLIĞA ADIM ATTILAR

Adana Barosunda staj dönemlerini başarıyla tamamlayarak Avukatlık Andı’nı okuyup cübbe giyen Bahar Tümenci, Muhammet Kağan Sabahşan, Ertuğrul Şahin ve Tacettin Kaya’ya ruhsatları törenle takdim edildi.   Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda yapılan törende konuşan Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, “Biz avukatlar, bağımsızız. Barolar, bağımsızdır. Avukatın gücü bağımsızlığından gelir. Hukuk düzeni içerisinde avukata ve barolara talimat verecek bir güç yoktur. Avukatın en büyük sermayesi ise bilgisidir, dürüstlüğüdür ve saygınlığıdır. Bugün aramıza katılan tüm meslektaşlarıma, onurlu, saygın ve meslek heyecanlarının hiç bitmediği bir meslek yaşamı diliyorum” dedi.   Konuşmanın ardından Avukatlık Andı’nı okuyan stajyer avukatlara cübbelerini, Av. Oğuzhan Kutlubay, Av. Cem Kösemen, Av. Cihan İleri, Av. Boray Dilik, Av. Mahmut Şendağ, Av. Mehmet Üsgüloğlu, Av. Feride Özlen İşigüzel Kılınç, Av. Duygu Tatar, Av. Ezgi Parlatır ve Av. Seda Alyar giydirdi. Törende, Baro Başkan Yardımcısı Av.Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av.İlker Mengü, Sayman Av.V.Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Erkan Çetin, Av. Nevzat Elçi, Av. Neval Yurtdaş ve Av. Özcan Delihasan da hazır bulundu.
ADANA BAROSUNDA STAJ DÖNEMLERİNİ TAMAMLAYARAK AVUKATLIĞA ADIM ATTILAR

Adana Barosunda staj dönemlerini başarıyla tamamlayarak Avukatlık Andı’nı okuyup cübbe giyen Bahar Tümenci, Muhammet Kağan Sabahşan, Ertuğrul Şahin ve Tacettin Kaya’ya ruhsatları törenle takdim edildi.

 

Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda yapılan törende konuşan Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, “Biz avukatlar, bağımsızız. Barolar, bağımsızdır. Avukatın gücü bağımsızlığından gelir. Hukuk düzeni içerisinde avukata ve barolara talimat verecek bir güç yoktur. Avukatın en büyük sermayesi ise bilgisidir, dürüstlüğüdür ve saygınlığıdır. Bugün aramıza katılan tüm meslektaşlarıma, onurlu, saygın ve meslek heyecanlarının hiç bitmediği bir meslek yaşamı diliyorum” dedi.

 

Konuşmanın ardından Avukatlık Andı’nı okuyan stajyer avukatlara cübbelerini, Av. Oğuzhan Kutlubay, Av. Cem Kösemen, Av. Cihan İleri, Av. Boray Dilik, Av. Mahmut Şendağ, Av. Mehmet Üsgüloğlu, Av. Feride Özlen İşigüzel Kılınç, Av. Duygu Tatar, Av. Ezgi Parlatır ve Av. Seda Alyar giydirdi.

Törende, Baro Başkan Yardımcısı Av.Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av.İlker Mengü, Sayman Av.V.Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Erkan Çetin, Av. Nevzat Elçi, Av. Neval Yurtdaş ve Av. Özcan Delihasan da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.