Avukat Nida ve Zeki'nin Dillere Destan Düğünü

YAŞAM 04.08.2022 - 16:13, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1414+ kez okundu.
 

Avukat Nida ve Zeki'nin Dillere Destan Düğünü

Adana’nın tanınmış avukatları Nida Derya Ayhan ile Zeki Gülter muhteşem bir düğün ile dünyaevine girdi  Avukatların dillere destan düğünü Adana’nın sevilen avukatlarından Av. Zeki Gülter, gönlünü kaptırdığı meslektaşı Av. Nida Derya Ayhan ile muhteşem bir düğünle hayatını birleştirdi.  GECEYE ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI Adana’nın gözde mekanı Rüya Park Tesisleri’nde yapılan düğün törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, MHP MYK üyesi Uğur Öztürk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP önceki dönem Milletvekili Ali Halaman, AK Parti Seyhan ilçe Başkanı Mustafa Özkan, MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Şehmus Uçar, MHP İl Başkan Yardımcısı Veysel Kokaçya, MHP İl Başkan Yardımcısı Ali Mükremin Kara,  MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel, Adana Baro Başkanı Semih Gökayaz ile Adana ve Adana dışından gelen çok sayıda davetli katıldı. ALKIŞLAR ARASINDA DANS Gelin Nida Derya ve damat Zeki Gülter güzel bir müzik eşliğinde salona giriş yaparak alkışlar arasında gecenin ilk dansını gerçekleştirdi.  Gelin ve damat açılış dansını yaptıktan sonra davetlilerle tek tek ilgilenerek, “Hoş geldiniz” dediler. Damadın annesi Sultan ve babası Mehmet Gülter ile gelinin annesi Hatice ve babası Mehmet Ayhan bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Konukları kapıda karşılayan ve tek tek ilgilenen düğün sahipleri, “Darısı tüm bekârlara olsun.” diye temennide bulundular.  PİSTİ BOŞ BIRAKMADILAR Gelin ve damadın dostları, akrabaları, avukat arkadaşları bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadılar. Damat ve gelin, avukat arkadaşlarıyla çiftetelli oynayarak, mutluluklarını ölümsüzleştirdiler. Gece geç saatlere kadar süren muhteşem düğünde davetliler pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti. NİKAH CÜZDANI GELİNE Av. Nida Derya Ayhan ve Av.Zeki Gülter çiftinin düğün törenlerinde genç çiftin nikâhlarını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıydı, salonda kopan alkışlar eşliğinde imzalar atıldı. Gelin ve damadın nikâh şahitliklerini ise MHP Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Şeyhmus Uçar ve MHP İl Başkan Yardımcısı Veysel Kokaçya yaparken atılan imzalar sonrası Başkan Karalar şahitlerin ve konukların önünde evlilik cüzdanını  geline vererek çifte mutluluklar diledi.    BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIŞTILAR Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün takı merasiminden sonra sona erdi. Düğüne katılanlar da genç çiftin mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşadılar. Günaydın Adana Gazetesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Adana’nın tanınmış avukatları Nida Derya Ayhan ile Zeki Gülter muhteşem bir düğün ile dünyaevine girdi 

Avukatların dillere destan düğünü

Adana’nın sevilen avukatlarından Av. Zeki Gülter, gönlünü kaptırdığı meslektaşı Av. Nida Derya Ayhan ile muhteşem bir düğünle hayatını birleştirdi. 

GECEYE ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI
Adana’nın gözde mekanı Rüya Park Tesisleri’nde yapılan düğün törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, MHP MYK üyesi Uğur Öztürk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP önceki dönem Milletvekili Ali Halaman, AK Parti Seyhan ilçe Başkanı Mustafa Özkan, MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Şehmus Uçar, MHP İl Başkan Yardımcısı Veysel Kokaçya, MHP İl Başkan Yardımcısı Ali Mükremin Kara,  MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel, Adana Baro Başkanı Semih Gökayaz ile Adana ve Adana dışından gelen çok sayıda davetli katıldı.


ALKIŞLAR ARASINDA DANS
Gelin Nida Derya ve damat Zeki Gülter güzel bir müzik eşliğinde salona giriş yaparak alkışlar arasında gecenin ilk dansını gerçekleştirdi.  Gelin ve damat açılış dansını yaptıktan sonra davetlilerle tek tek ilgilenerek, “Hoş geldiniz” dediler. Damadın annesi Sultan ve babası Mehmet Gülter ile gelinin annesi Hatice ve babası Mehmet Ayhan bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Konukları kapıda karşılayan ve tek tek ilgilenen düğün sahipleri, “Darısı tüm bekârlara olsun.” diye temennide bulundular. 


PİSTİ BOŞ BIRAKMADILAR
Gelin ve damadın dostları, akrabaları, avukat arkadaşları bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadılar. Damat ve gelin, avukat arkadaşlarıyla çiftetelli oynayarak, mutluluklarını ölümsüzleştirdiler. Gece geç saatlere kadar süren muhteşem düğünde davetliler pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti.

NİKAH CÜZDANI GELİNE
Av. Nida Derya Ayhan ve Av.Zeki Gülter çiftinin düğün törenlerinde genç çiftin nikâhlarını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıydı, salonda kopan alkışlar eşliğinde imzalar atıldı. Gelin ve damadın nikâh şahitliklerini ise MHP Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Şeyhmus Uçar ve MHP İl Başkan Yardımcısı Veysel Kokaçya yaparken atılan imzalar sonrası Başkan Karalar şahitlerin ve konukların önünde evlilik cüzdanını  geline vererek çifte mutluluklar diledi. 

 

BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIŞTILAR
Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün takı merasiminden sonra sona erdi. Düğüne katılanlar da genç çiftin mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşadılar. Günaydın Adana Gazetesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.