Ayyüce 1
Ali Demirçalı

“ ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR “29 EKİM’DE M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE…

27.10.2020 - 12:02, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1401+ kez okundu.
 

“ ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR “29 EKİM’DE M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde şef Eray İnal yönetimindeki Senfoni Orkestrası M1 Adana AVM’de açık havada Cumhuriyet Bayramı Konseri düzenliyor. Solist Nilgün Kızılcı ,Senfoni Orkestrası eşliğinde M1 Adana AVM ziyaretçilerine Atamızın sevdiği şarkıları okuyacak.

SENFONİ ORKESTRASI EŞLİĞİNDE  “ ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR “29 EKİM’DE M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE…   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde şef Eray İnal yönetimindeki Senfoni Orkestrası M1 Adana AVM’de açık havada Cumhuriyet Bayramı Konseri düzenliyor.  Solist Nilgün Kızılcı ,Senfoni Orkestrası eşliğinde M1 Adana AVM ziyaretçilerine Atamızın sevdiği şarkıları okuyacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bu yıl da M1 Adana AVM’de çok renkli etkinlikler ile gerçekleştirilecek. Senfoni Orkestrası, Atamızın en sevdiği şarkıları Adanalılar için seslendirecek. M1 Adana AVM’nin geleneksel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri bu yıl da dolu dolu gerçekleştiriliyor.  29 Ekim Perşembe günü alışveriş merkezinde  “Atamız Kalbimizde” parolası ile Senfoni Orkestrası eşliğinde Solist Nilgün Kızılcı Atamızın En Sevdiği şarkıları seslendirecek.  Konseri gerçekleştirecek olan ; “Çukurova Symphonic Project”  Orkestrasını şef  Eray İnal yönetiyor. Açık havada otopark alanında düzenlenecek olan konser akşam saat 19:00’da başlayacak.  29 EKİM’DE GÜN BOYUNCA  BANDO, AVM ZİYARETÇİLERİNE TÜRK BAYRAKLARI M1 ADANA’DAN..   29 Ekim Perşembe günü M1 Adana AVM’de gerçekleştirilecek etkinlikler çerçevesinde gün boyunca Bando eşliğinde Milli Marşlarımız seslendirilecek. AVM ziyaretçilerine  ücretsiz Türk Bayrağı dağıtımı  yapılacak.    M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz : “ M1 Adana AVM olarak  her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Atamızın biz Türk Ulusuna armağan ettiği en önemli değer olan Cumhuriyet’i anmak, bu önemli günü anlamlı etkinlikler ile Adanalılar ile birlikte paylaşmak geleneğimiz oldu.  Bu yıl  daha önce Adana’da gerçekleştirilmemiş bir etkinliğe imza atıyoruz.  Senfoni Orkestrası eşliğinde Atamızın En sevdiği şarkıları dinlemek için tüm Adanalıları 29 Ekim’de M1 Adana AVM’ye davet ediyoruz. Açık havada mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilecek olan konsere gelirken lütfen maskenizi de yanınıza alın. “ dedi.  
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde şef Eray İnal yönetimindeki Senfoni Orkestrası M1 Adana AVM’de açık havada Cumhuriyet Bayramı Konseri düzenliyor. Solist Nilgün Kızılcı ,Senfoni Orkestrası eşliğinde M1 Adana AVM ziyaretçilerine Atamızın sevdiği şarkıları okuyacak.

SENFONİ ORKESTRASI EŞLİĞİNDE  “ ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR “29 EKİM’DE M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE…

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde şef Eray İnal yönetimindeki Senfoni Orkestrası M1 Adana AVM’de açık havada Cumhuriyet Bayramı Konseri düzenliyor.  Solist Nilgün Kızılcı ,Senfoni Orkestrası eşliğinde M1 Adana AVM ziyaretçilerine Atamızın sevdiği şarkıları okuyacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bu yıl da M1 Adana AVM’de çok renkli etkinlikler ile gerçekleştirilecek. Senfoni Orkestrası, Atamızın en sevdiği şarkıları Adanalılar için seslendirecek.

M1 Adana AVM’nin geleneksel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri bu yıl da dolu dolu gerçekleştiriliyor.  29 Ekim Perşembe günü alışveriş merkezinde  “Atamız Kalbimizde” parolası ile Senfoni Orkestrası eşliğinde Solist Nilgün Kızılcı Atamızın En Sevdiği şarkıları seslendirecek.  Konseri gerçekleştirecek olan ; “Çukurova Symphonic Project”  Orkestrasını şef  Eray İnal yönetiyor. Açık havada otopark alanında düzenlenecek olan konser akşam saat 19:00’da başlayacak. 

29 EKİM’DE GÜN BOYUNCA  BANDO,

AVM ZİYARETÇİLERİNE TÜRK BAYRAKLARI M1 ADANA’DAN..

 

29 Ekim Perşembe günü M1 Adana AVM’de gerçekleştirilecek etkinlikler çerçevesinde gün boyunca Bando eşliğinde Milli Marşlarımız seslendirilecek. AVM ziyaretçilerine  ücretsiz Türk Bayrağı dağıtımı  yapılacak.

   M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz : “ M1 Adana AVM olarak  her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Atamızın biz Türk Ulusuna armağan ettiği en önemli değer olan Cumhuriyet’i anmak, bu önemli günü anlamlı etkinlikler ile Adanalılar ile birlikte paylaşmak geleneğimiz oldu.  Bu yıl  daha önce Adana’da gerçekleştirilmemiş bir etkinliğe imza atıyoruz.  Senfoni Orkestrası eşliğinde Atamızın En sevdiği şarkıları dinlemek için tüm Adanalıları 29 Ekim’de M1 Adana AVM’ye davet ediyoruz. Açık havada mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilecek olan konsere gelirken lütfen maskenizi de yanınıza alın. “ dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.