Ata'nın emanetine sahip çıkıp Zafer Bayramını coşkuyla kutladılar

GÜNDEM 01.09.2021 - 12:10, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1702+ kez okundu.
 

Ata'nın emanetine sahip çıkıp Zafer Bayramını coşkuyla kutladılar

Dörtler Kültür Merkezi, Atatürk’ün en büyük emanetine gururla, coşkuyla sahip çıktı

 Dörtler Kültür Merkezi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı düzenledikleri etkinlikle coşkuyla kutladı.  Dörtler Kültür Merkezi işletme sahibi Remzi Karataş, "Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimizi saygıyla anıyor, tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. Adana'nın kültür dünyasını buluşturan Dörtler Kültür Merkezi’nin organize ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve çok sayıda davetli katıldı. Her yer bayraklarla donatılırken mehteran ve bando takımlarının çaldığı birbirinden güzel marşlar ile müziklerle etkinlik festivale dönüştü. Etkinliğe katılanlara bayrak hediye edilirken değişik ikramlarda bulunuldu.  Ayrıca, çocuklar için birbirinden güzel, eğlenceli oyunlar ve organizasyonlar düzenlendi. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği töreninin açılış konuşmasını yapan Yazar Remzi Yıldırım, 30 yılı aşkın süredir Adana’da kitap ve kırtasiye sektöründe hizmet veren Dörtler Kültür Merkezi’ni (DKM) 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı kutlamalarında düzenlediği etkinlik için teşekkür etti. Yıldırım, “8 şubesiyle her zaman yaptıkları çalışmalarla göz dolduran Dörtler Kültür Merkezi sahibi Remzi Karataş’ı tebrik ediyorum” dedi.  ‘KİMSENİN CUMHURİYETTEN YANA ENDİŞESİ OLMASIN’ Adana eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de yaptığı konuşmada Dörtler Kültür Merkezi’ni ve merkezin işletmecisi Remzi Karataş’ı düzenledikleri 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği nedeniyle kutladı. 30 Ağustos’un önemine değinen Sözlü şunları söyledi: “Barışçı, çağdaş ve özgür bir ülkenin temellerini atan Cumhuriyetin 99. yılı ülkemizin dört bir köşesinde ilk günkü heyecan ve gururla kutlanıyor. Buna kamu kurumları da dahil. Ama bunun kişisel olarak kutlanması ayrı bir önem taşımaktadır. Kimsenin Cumhuriyetten yana endişesi olmasın. Bu ülkenin kuruluşu sağlam temellere dayalı, aynı zamanda bu Cumhuriyetin sahibi Millettir ve kimse bu iradenin üstünde değildir. Gençlerimiz ve vatandaşlarımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine bugüne kadar sahip çıkmıştır, bundan sonrada sahip çıkacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” GURUR GÜNÜMÜZ  Dörtler Kültür Merkezi İşletme sahibi Remzi Karataş da yaptığı konuşmada, etkinlikte Dörtler Kültür Merkezi’ni bayraklarla donatılması ve mehter takımının eşsiz gösterisinin konukları adeta büyülediğini belirterek “Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz” dedi.
Dörtler Kültür Merkezi, Atatürk’ün en büyük emanetine gururla, coşkuyla sahip çıktı

 Dörtler Kültür Merkezi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı düzenledikleri etkinlikle coşkuyla kutladı.  Dörtler Kültür Merkezi işletme sahibi Remzi Karataş, "Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimizi saygıyla anıyor, tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.


Adana'nın kültür dünyasını buluşturan Dörtler Kültür Merkezi’nin organize ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve çok sayıda davetli katıldı. Her yer bayraklarla donatılırken mehteran ve bando takımlarının çaldığı birbirinden güzel marşlar ile müziklerle etkinlik festivale dönüştü. Etkinliğe katılanlara bayrak hediye edilirken değişik ikramlarda bulunuldu.  Ayrıca, çocuklar için birbirinden güzel, eğlenceli oyunlar ve organizasyonlar düzenlendi.


30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği töreninin açılış konuşmasını yapan Yazar Remzi Yıldırım, 30 yılı aşkın süredir Adana’da kitap ve kırtasiye sektöründe hizmet veren Dörtler Kültür Merkezi’ni (DKM) 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı kutlamalarında düzenlediği etkinlik için teşekkür etti. Yıldırım, “8 şubesiyle her zaman yaptıkları çalışmalarla göz dolduran Dörtler Kültür Merkezi sahibi Remzi Karataş’ı tebrik ediyorum” dedi. 


‘KİMSENİN CUMHURİYETTEN YANA ENDİŞESİ OLMASIN’
Adana eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de yaptığı konuşmada Dörtler Kültür Merkezi’ni ve merkezin işletmecisi Remzi Karataş’ı düzenledikleri 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği nedeniyle kutladı. 30 Ağustos’un önemine değinen Sözlü şunları söyledi:
“Barışçı, çağdaş ve özgür bir ülkenin temellerini atan Cumhuriyetin 99. yılı ülkemizin dört bir köşesinde ilk günkü heyecan ve gururla kutlanıyor. Buna kamu kurumları da dahil. Ama bunun kişisel olarak kutlanması ayrı bir önem taşımaktadır. Kimsenin Cumhuriyetten yana endişesi olmasın. Bu ülkenin kuruluşu sağlam temellere dayalı, aynı zamanda bu Cumhuriyetin sahibi Millettir ve kimse bu iradenin üstünde değildir. Gençlerimiz ve vatandaşlarımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine bugüne kadar sahip çıkmıştır, bundan sonrada sahip çıkacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”


GURUR GÜNÜMÜZ 
Dörtler Kültür Merkezi İşletme sahibi Remzi Karataş da yaptığı konuşmada, etkinlikte Dörtler Kültür Merkezi’ni bayraklarla donatılması ve mehter takımının eşsiz gösterisinin konukları adeta büyülediğini belirterek “Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.