ASKON’DAN TİCARET BORSASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

EKONOMİ 08.11.2022 - 06:59, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1451+ kez okundu.
 

ASKON’DAN TİCARET BORSASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ASKON’DAN TİCARET BORSASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adana Ticaret Borsası Başkanlığına yeniden seçilen Şahin Bilgiç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Başkan Çalışkan: “Yeniden güven tazeleyen Ticaret Borsası Başkanımıza yeni dönemde görevine başarılar diliyorum. Başkanımızın geçen dönem olduğu gibi bu dönemde tüm birim ve fonksiyonları ile üyelerinin ortak ihtiyaçlarının karşılanması hususunda gerekli çalışmaları yapacaklarına inanıyoruz. Ülkemiz ve dünya piyasaları maalesef zor süreçlerden geçmektedir. Bu süreçte tüm kurumlar gereken hassasiyeti göstererek ticari ilişkilerde güven tesis etmelidirler. Bu noktada Ticaret Borsamızın üzerine düşen görev ve sorumluluğu geçen dönem olduğu gibi bu dönemde özveriyle yerine getireceğinden hiç şüphemiz yoktur. Yeni dönemin ülkemize ve Adana’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyor, Başkanımıza bir kez daha görevinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, ASKON Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden ve iyi dilek temennilerinden dolayı teşekkür etti.

ASKON’DAN TİCARET BORSASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adana Ticaret Borsası Başkanlığına yeniden seçilen Şahin Bilgiç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Çalışkan: “Yeniden güven tazeleyen Ticaret Borsası Başkanımıza yeni dönemde görevine başarılar diliyorum. Başkanımızın geçen dönem olduğu gibi bu dönemde tüm birim ve fonksiyonları ile üyelerinin ortak ihtiyaçlarının karşılanması hususunda gerekli çalışmaları yapacaklarına inanıyoruz.

Ülkemiz ve dünya piyasaları maalesef zor süreçlerden geçmektedir. Bu süreçte tüm kurumlar gereken hassasiyeti göstererek ticari ilişkilerde güven tesis etmelidirler. Bu noktada Ticaret Borsamızın üzerine düşen görev ve sorumluluğu geçen dönem olduğu gibi bu dönemde özveriyle yerine getireceğinden hiç şüphemiz yoktur.



Yeni dönemin ülkemize ve Adana’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyor, Başkanımıza bir kez daha görevinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, ASKON Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden ve iyi dilek temennilerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.