ASKİ'nin çalınan malzemelerini jandarma buldu

ASAYİŞ 24.02.2021 - 06:56, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1940+ kez okundu.
 

ASKİ'nin çalınan malzemelerini jandarma buldu

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Karaisalı İlçesi Eğlence Mahallesinde icra edilen Önleyici Kolluk devriyesi sırasında durdurulan araçta yapılan incelemede bagaj ve iç kısmında oksijen tüpü, kaynak makinası ve kesilmiş muhtelif demir malzemeleri olduğu belirlenmesi üzerine, araçta bulunan A.K. ve H.Ö. isimli şahıslar ile görüşülmüş ve şahısların çelişkili beyanlarda bulunmaları üzerine çevrede geniş çaplı araştırma yapılmıştır. Yapılan araştırma sonucunda söz konusu malzemelerin ASKİ' ye ait su deposunun demir kapakları ve su vanası olduğu tespit edilmiştir. Ayrıca olay yerine gidildiğinde aynı şahısların yine ASKİ' ye ait elektrik direğini oksijenli kaynak makinesi ile kestikleri, ancak araca yükleyemeyerek olay yerinde bıraktıkları belirlenmiştir. Hırsızlık olayı ile ilgili yakalanan (2) şüpheli hakkında adli işlem başlatılmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.         Kamuoyuna saygı ile duyurulur.  

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Karaisalı İlçesi Eğlence Mahallesinde icra edilen Önleyici Kolluk devriyesi sırasında durdurulan araçta yapılan incelemede bagaj ve iç kısmında oksijen tüpü, kaynak makinası ve kesilmiş muhtelif demir malzemeleri olduğu belirlenmesi üzerine, araçta bulunan A.K. ve H.Ö. isimli şahıslar ile görüşülmüş ve şahısların çelişkili beyanlarda bulunmaları üzerine çevrede geniş çaplı araştırma yapılmıştır.

Yapılan araştırma sonucunda söz konusu malzemelerin ASKİ' ye ait su deposunun demir kapakları ve su vanası olduğu tespit edilmiştir. Ayrıca olay yerine gidildiğinde aynı şahısların yine ASKİ' ye ait elektrik direğini oksijenli kaynak makinesi ile kestikleri, ancak araca yükleyemeyerek olay yerinde bıraktıkları belirlenmiştir. Hırsızlık olayı ile ilgili yakalanan (2) şüpheli hakkında adli işlem başlatılmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

       

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.