ESENDEMİR: “DEPREM BÖLGESİNDE 30 KADAR GAZETECİYİ YİTİRDİK”

GÜNDEM 16.02.2023 - 21:06, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2056+ kez okundu.
 

ESENDEMİR: “DEPREM BÖLGESİNDE 30 KADAR GAZETECİYİ YİTİRDİK”

ÇGC ve eski hentbol hakemi Cafer Esendemir, İskenderun,  Hatay ve diğer deprem bölgelerine giderek depremin yıktığı yerler bizzat gördüğünü, Metin ve Eşi Nuran Muhacir’in Hatay’da PTT’de görev yapan oğlu Mehmetcan, gelini ve torunu görmek için Hatay’a gittiklerini, depreme yakalanan Muhacir ailesinden oğlu Mehmetcan, eşi ve torununun kurtarıldığını, ayrı bir odada bulunan Metin ve eşi Nuran’ın 8 gün sonra enkazdan çıkarıldığını, enkaza geç müdahale edildiğini ifade etti. Metin Muhacir’in çok yetenekli ve başarılı sporcu olduğunu, 1981-82 yıllarında Güney Haber Gazetesi tarafında yılın sporcusu seçildiğini anımsattı. Elazığ ile 11 ilde 30 kadar gazetecinin depremde yaşamlarını kaybettiğini belirten Esendemir, büyük üzüntü içinde olduklarını, evleri zarar gören meslektaşları için ÇGC Sosyal Tesislerini 24 saat açık tutulduğunu tüm gereksinimlerinin karşılandığını da sözlerine ekledi. Bu arada Metin ve Nuran Muhacir’in çocukları Mehmetcan ve Cansu taziyeleri kabul ederken, çok üzgün, bitkin oldukları dikkati çekti.  

ÇGC ve eski hentbol hakemi Cafer Esendemir, İskenderun,  Hatay ve diğer deprem bölgelerine giderek depremin yıktığı yerler bizzat gördüğünü, Metin ve Eşi Nuran Muhacir’in Hatay’da PTT’de görev yapan oğlu Mehmetcan, gelini ve torunu görmek için Hatay’a gittiklerini, depreme yakalanan Muhacir ailesinden oğlu Mehmetcan, eşi ve torununun kurtarıldığını, ayrı bir odada bulunan Metin ve eşi Nuran’ın 8 gün sonra enkazdan çıkarıldığını, enkaza geç müdahale edildiğini ifade etti.

Metin Muhacir’in çok yetenekli ve başarılı sporcu olduğunu, 1981-82 yıllarında Güney Haber Gazetesi tarafında yılın sporcusu seçildiğini anımsattı.

Elazığ ile 11 ilde 30 kadar gazetecinin depremde yaşamlarını kaybettiğini belirten Esendemir, büyük üzüntü içinde olduklarını, evleri zarar gören meslektaşları için ÇGC Sosyal Tesislerini 24 saat açık tutulduğunu tüm gereksinimlerinin karşılandığını da sözlerine ekledi.

Bu arada Metin ve Nuran Muhacir’in çocukları Mehmetcan ve Cansu taziyeleri kabul ederken, çok üzgün, bitkin oldukları dikkati çekti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.