akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

ARDA EREL’İN “ANNEMİN BİLMEDİĞİ HER ŞEY” RAFLARDA!

KÜLTÜR 08.07.2022 - 09:48, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2469+ kez okundu.
 

ARDA EREL’İN “ANNEMİN BİLMEDİĞİ HER ŞEY” RAFLARDA!

ARDA EREL’İN GÖRMEZDEN GELİNENLERE AYNA TUTTUĞU ROMANI “ANNEMİN BİLMEDİĞİ HER ŞEY” İNKILÂP KİTABEVİ İMZASIYLA RAFLARDA!

Kaleme aldığı kitaplarla büyük beğeni toplayan Arda Erel, bir adamın kendini arayışını ele aldığı yeni romanı “Annemin Bilmediği Her Şey” ile okurlarının karşısına çıkıyor. Arda Erel, İnkılâp Kitabevi imzasıyla raflardaki yerini alan “Annemin Bilmediği Her Şey”de toplumsal sorunlara da mercek tutarken, yüzünü hayat koşturmacasında görmediğimiz ya da görmezden geldiğimiz konulara çeviriyor. Arda Erel, yeni romanı “Annemin Bilmediği Her Şey”de aile kavramı, sosyal statü, ötekileştirilmek, yok sayılmak, kendine yabancılaşmak, çaresiz hissetmek, benliğini yitirmek gibi insanın kaybolmaktan korkarak halının altına süpürdüğü sorunları konu alıyor. İnsana, en insanî olana ayna tutan Arda Erel, “Annemin Bilmediği Her Şey” romanında örtbas edilen ne varsa bulup çıkarırken, bunları kelimelerle ince ince işliyor. Okurlarını sonu kaybolmaya değil, kendini bulmaya çıkan bir yolda derinlemesine sorgulatan “Annemin Bilmediği Her Şey” toplumsal baskılara ve insana dayatılan tüm zorbalıklara da bir başkaldırı romanı olarak okurlarının karşısına çıkıyor. İnkılâp Kitabevi imzası taşıyan “Annemin Bilmediği Her Şey” alt metni oldukça katmanlı olan, aynı zamanda yer yer yazarının yaşamından da izler taşıyan, görmezden gelinenlerin gün yüzüne çıkarıldığı bir eser sunuyor. Arda Erel, sessiz bir çığlık etkisi yaratmayı hedefleyen “Annemin Bilmediği Her Şey” romanıyla varlığı kabul edilmek istenmeyenlere ışık tutarken, çoksesli bir koronun izlerini edebî diliyle dokuyarak okurlarının beğenisini kazanmayı bekliyor. Arka Kapak Yazısı “Zorbalık ve yabancılaşma, benim çocukluğumdan itiba­ren bildiğim ve kendi içimde debelendiğim bir konuydu. Bu yüzden romanda bazen vardım. Bazense hiç yoktum. Bazı yazarların romanları böyledir.” Arda Erel
ARDA EREL’İN GÖRMEZDEN GELİNENLERE AYNA TUTTUĞU ROMANI “ANNEMİN BİLMEDİĞİ HER ŞEY” İNKILÂP KİTABEVİ İMZASIYLA RAFLARDA!

Kaleme aldığı kitaplarla büyük beğeni toplayan Arda Erel, bir adamın kendini arayışını ele aldığı yeni romanı “Annemin Bilmediği Her Şey” ile okurlarının karşısına çıkıyor. Arda Erel, İnkılâp Kitabevi imzasıyla raflardaki yerini alan “Annemin Bilmediği Her Şey”de toplumsal sorunlara da mercek tutarken, yüzünü hayat koşturmacasında görmediğimiz ya da görmezden geldiğimiz konulara çeviriyor.

Arda Erel, yeni romanı “Annemin Bilmediği Her Şey”de aile kavramı, sosyal statü, ötekileştirilmek, yok sayılmak, kendine yabancılaşmak, çaresiz hissetmek, benliğini yitirmek gibi insanın kaybolmaktan korkarak halının altına süpürdüğü sorunları konu alıyor. İnsana, en insanî olana ayna tutan Arda Erel, “Annemin Bilmediği Her Şey” romanında örtbas edilen ne varsa bulup çıkarırken, bunları kelimelerle ince ince işliyor.

Okurlarını sonu kaybolmaya değil, kendini bulmaya çıkan bir yolda derinlemesine sorgulatan “Annemin Bilmediği Her Şey” toplumsal baskılara ve insana dayatılan tüm zorbalıklara da bir başkaldırı romanı olarak okurlarının karşısına çıkıyor. İnkılâp Kitabevi imzası taşıyan “Annemin Bilmediği Her Şey” alt metni oldukça katmanlı olan, aynı zamanda yer yer yazarının yaşamından da izler taşıyan, görmezden gelinenlerin gün yüzüne çıkarıldığı bir eser sunuyor.

Arda Erel, sessiz bir çığlık etkisi yaratmayı hedefleyen “Annemin Bilmediği Her Şey” romanıyla varlığı kabul edilmek istenmeyenlere ışık tutarken, çoksesli bir koronun izlerini edebî diliyle dokuyarak okurlarının beğenisini kazanmayı bekliyor.

Arka Kapak Yazısı

“Zorbalık ve yabancılaşma, benim çocukluğumdan itiba­ren bildiğim ve kendi içimde debelendiğim bir konuydu. Bu yüzden romanda bazen vardım. Bazense hiç yoktum.

Bazı yazarların romanları böyledir.”

Arda Erel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.