akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

AOSB PROJE DESTEK OFİSİ’NDEN ANKARA’YA ÇIKARMA

EKONOMİ 11.09.2021 - 06:03, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2486+ kez okundu.
 

AOSB PROJE DESTEK OFİSİ’NDEN ANKARA’YA ÇIKARMA

AOSB PROJE DESTEK OFİSİ’NDEN ANKARA’DAKİ KURUM VE KURULUŞLARA ZİYARET

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (AOSB) faaliyet gösteren ve global pazarda yerini almak isteyen firmaları teşvik, hibe ve destek programlarından faydalandırarak özgün ve doğru projeler üretmeleri için arayüz oluşturma misyonu ile hizmet veren AOSB Proje Destek Ofisi Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.   Proje Destek Ofisi Koordinatörü ve Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi  (TTO) Müdürü Doç. Dr. Tuğçe Demirdelen, TTO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdurrahim Dal ve Proje Uzmanı Özkan Özbek, Ankara’da resmi kurum, kuruluş ve bakanlık ziyaretlerinde bulunarak AOSB Proje Destek Ofisi’nin yürüttüğü faaliyetler  ATU, TTO ve AOSB Kuluçka Merkezi iş birlikleri, projeler ve faaliyetler hakkında bilgi paylaşımında bulundular.    İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ YAPILACAK Ziyaretler kapsamında ilk olarak OSTİM TEKNOPARK’ı ziyaret eden AOSB ekibi , Teknopark Genel Müdürü Dr. Derya Çağlar, Teknopark Proje Uzmanı Elif Üzen, Teknopark Proje Uzmanı Cihan Akın Gürsoy ve OSTİM Medikal Kümelenme Koordinatörü Nilsu Bozdemir ile görüştü.   OSTİM Teknopark’ta gerçekleşen toplantıda,  AOSB’de kurulacak Kuluçka Merkezi konusunda mentorlük ve iş birlikleri konusunda AOSB-OSTİM ve ATU, TTO-OSTİM arasında iş birliği protokolü imzalanması kararı alındı.   KULUÇKA MERKEZİ BİNASINDA İNCELEME OSTİM’de yeni kurulan İNO14 Kuluçka Merkezi binasını da gezen ekip,  AOSB’de kurulacak Kuluçka Merkezi tasarımı konusunda görüş alışverişinde bulundu, bu merkezdeki deneyimler konusunda bilgi sahibi oldu.   KOSGEB GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET KOSGEB Genel Müdürlüğü’ne gerçekleştirilen ziyarette ise KOSGEB AR-GE ve Teşvikler Müdürü Mehmet Fatih Aydın, KOBİ Uzmanı Kadir Dikili ve KOBİ Uzmanı Kamil Akpınar tarafından konuk edilen Proje Destek Ofisi ekibi, AOSB PDO ve ATU TTO hakkında bilgilendirmede bulunarak,  KOSGEB Temsilciliği olarak verilen hizmetleri anlattılar. Proje Destek Ofisi ekibine burada KOSGEB yetkilileri tarafından TEKMER (Teknoloji Merkezi) Desteği kapsamında sunum yapılarak bilgi verildi.    Toplantı, AOSB firmalarının KOSGEB süreçlerinin daha etkin ilerlemesi adına oldukça verimli geçti.   TİCARET BAKANLIĞI DA ZİYARET EDİLDİ Ticaret Bakanlığı’na gerçekleştirilen ziyarette ise, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Musa Demir ile görüşüldü. .  Burada da, AOSB PDO ve ATU TTO tanıtımı sunularak, yapılan ve yapılması planlanan projeler anlatıldı.  Ekip, AOSB firmalarının Ticar
AOSB PROJE DESTEK OFİSİ’NDEN ANKARA’DAKİ KURUM VE KURULUŞLARA ZİYARET

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (AOSB) faaliyet gösteren ve global pazarda yerini almak isteyen firmaları teşvik, hibe ve destek programlarından faydalandırarak özgün ve doğru projeler üretmeleri için arayüz oluşturma misyonu ile hizmet veren AOSB Proje Destek Ofisi Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

Proje Destek Ofisi Koordinatörü ve Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi  (TTO) Müdürü Doç. Dr. Tuğçe Demirdelen, TTO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdurrahim Dal ve Proje Uzmanı Özkan Özbek, Ankara’da resmi kurum, kuruluş ve bakanlık ziyaretlerinde bulunarak AOSB Proje Destek Ofisi’nin yürüttüğü faaliyetler  ATU, TTO ve AOSB Kuluçka Merkezi iş birlikleri, projeler ve faaliyetler hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

 

 İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ YAPILACAK

Ziyaretler kapsamında ilk olarak OSTİM TEKNOPARK’ı ziyaret eden AOSB ekibi , Teknopark Genel Müdürü Dr. Derya Çağlar, Teknopark Proje Uzmanı Elif Üzen, Teknopark Proje Uzmanı Cihan Akın Gürsoy ve OSTİM Medikal Kümelenme Koordinatörü Nilsu Bozdemir ile görüştü.

 

OSTİM Teknopark’ta gerçekleşen toplantıda,  AOSB’de kurulacak Kuluçka Merkezi konusunda mentorlük ve iş birlikleri konusunda AOSB-OSTİM ve ATU, TTO-OSTİM arasında iş birliği protokolü imzalanması kararı alındı.

 

KULUÇKA MERKEZİ BİNASINDA İNCELEME

OSTİM’de yeni kurulan İNO14 Kuluçka Merkezi binasını da gezen ekip,  AOSB’de kurulacak Kuluçka Merkezi tasarımı konusunda görüş alışverişinde bulundu, bu merkezdeki deneyimler konusunda bilgi sahibi oldu.

 

KOSGEB GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

KOSGEB Genel Müdürlüğü’ne gerçekleştirilen ziyarette ise KOSGEB AR-GE ve Teşvikler Müdürü Mehmet Fatih Aydın, KOBİ Uzmanı Kadir Dikili ve KOBİ Uzmanı Kamil Akpınar tarafından konuk edilen Proje Destek Ofisi ekibi, AOSB PDO ve ATU TTO hakkında bilgilendirmede bulunarak,  KOSGEB Temsilciliği olarak verilen hizmetleri anlattılar. Proje Destek Ofisi ekibine burada KOSGEB yetkilileri tarafından TEKMER (Teknoloji Merkezi) Desteği kapsamında sunum yapılarak bilgi verildi. 

 

Toplantı, AOSB firmalarının KOSGEB süreçlerinin daha etkin ilerlemesi adına oldukça verimli geçti.

 

TİCARET BAKANLIĞI DA ZİYARET EDİLDİ

Ticaret Bakanlığı’na gerçekleştirilen ziyarette ise, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Musa Demir ile görüşüldü. .  Burada da, AOSB PDO ve ATU TTO tanıtımı sunularak, yapılan ve yapılması planlanan projeler anlatıldı.  Ekip, AOSB firmalarının Ticar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.