akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

AOSB ‘DEN BİR İLK DAHA!

EKONOMİ 08.07.2021 - 22:57, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1551+ kez okundu.
 

AOSB ‘DEN BİR İLK DAHA!

AOSB ‘DEN BİR İLK DAHA!   AOSB’DE AR-GE/TASARIM MERKEZLERİ İSTİŞARE KURULU OLUŞTURULDU       ADANA / Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü bünyesinde, Ar-Ge/Tasarım kültürünü yaygınlaştırmak, işbirliğini güçlendirmek, yeni fikirlerin ortaya çıkmasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak ve bölgede öne çıkan projelerin sayısının artırılmasını sağlamak amacıyla Ar-Ge/Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu oluşturuldu.   AOSB Ar-Ge/Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu, ilk toplantısını AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, Proje Destek Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Tuğçe Demirdelen ve bölgede yer alan Ar-Ge/Tasarım Merkezi firma yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi.   Toplantıda, öncelikli olarak yeni fikirlerin ortaya çıkmasında görüş ve fikir alışverişi yapılarak, merkezler arası iş birliğinin güçlenmesi, yeni kurulacak olan merkezlere öncülük edilmesi, mevcut merkezlerin niteliğinin geliştirilmesi ve bölgeden çıkan katma değerli ürün sayısının artırılması konuları üzerinde duruldu.    Ulusal çapta farklı organizasyonlar da düzenlenecek   İlki gerçekleştirilen toplantıya;  BOSSA Ar-Ge Müdürü Serdal Sırlıbaş, Ulusoy Tekstil Ar-Ge Müdürü Arif Şener ve Kübra Yılmaz, Kimteks Tasarım Müdürü Ayşe Yılmaz,  Makinsan  Tasarım Müdürü  Ali İhsan, Oğuz Tekstil Tasarım Müdürü Seçkin Tetik, Zahit Alüminyum  Ar-Ge Müdürü Bahadır Karaca, Beta Trafo firmasından  Özge Ağaoğlu,  Çukurova Silo firmasından Aylin Özdal, Çukurova Silo Tasarım Müdürü Hakan Bircan, Barış Teknoloji  firmasından Hamdi Hoplamaz, Barış Teknoloji Tasarım Müdürü Beste Hoplamaz, Beta Gıda  Ar-Ge Müdürü Caner Canpolat ve Beta Gıda firmasından  Şule Gökçe katıldı.   Ar-Ge/Tasarım Merkezi yetkilileri toplantı sonunda organizasyon için AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar ve Proje Destek Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Tuğçe Demirdelen’e teşekkürlerini iletti. Ortak kararla, toplantının düzenli aralıklarla yapılmasına ve birlikteliği kuvvetlendirmek için ulusal çapta farklı organizasyonların da düzenlenmesine karar verildi.

AOSB ‘DEN BİR İLK DAHA!

 

AOSB’DE AR-GE/TASARIM MERKEZLERİ İSTİŞARE KURULU OLUŞTURULDU

 

 

 

ADANA / Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü bünyesinde, Ar-Ge/Tasarım kültürünü yaygınlaştırmak, işbirliğini güçlendirmek, yeni fikirlerin ortaya çıkmasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak ve bölgede öne çıkan projelerin sayısının artırılmasını sağlamak amacıyla Ar-Ge/Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu oluşturuldu.

 

AOSB Ar-Ge/Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu, ilk toplantısını AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, Proje Destek Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Tuğçe Demirdelen ve bölgede yer alan Ar-Ge/Tasarım Merkezi firma yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Toplantıda, öncelikli olarak yeni fikirlerin ortaya çıkmasında görüş ve fikir alışverişi yapılarak, merkezler arası iş birliğinin güçlenmesi, yeni kurulacak olan merkezlere öncülük edilmesi, mevcut merkezlerin niteliğinin geliştirilmesi ve bölgeden çıkan katma değerli ürün sayısının artırılması konuları üzerinde duruldu. 

 

Ulusal çapta farklı organizasyonlar da düzenlenecek

 

İlki gerçekleştirilen toplantıya;  BOSSA Ar-Ge Müdürü Serdal Sırlıbaş, Ulusoy Tekstil Ar-Ge Müdürü Arif Şener ve Kübra Yılmaz, Kimteks Tasarım Müdürü Ayşe Yılmaz,  Makinsan  Tasarım Müdürü  Ali İhsan, Oğuz Tekstil Tasarım Müdürü Seçkin Tetik, Zahit Alüminyum  Ar-Ge Müdürü Bahadır Karaca, Beta Trafo firmasından  Özge Ağaoğlu,  Çukurova Silo firmasından Aylin Özdal, Çukurova Silo Tasarım Müdürü Hakan Bircan, Barış Teknoloji  firmasından Hamdi Hoplamaz, Barış Teknoloji Tasarım Müdürü Beste Hoplamaz, Beta Gıda  Ar-Ge Müdürü Caner Canpolat ve Beta Gıda firmasından  Şule Gökçe katıldı.

 

Ar-Ge/Tasarım Merkezi yetkilileri toplantı sonunda organizasyon için AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar ve Proje Destek Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Tuğçe Demirdelen’e teşekkürlerini iletti. Ortak kararla, toplantının düzenli aralıklarla yapılmasına ve birlikteliği kuvvetlendirmek için ulusal çapta farklı organizasyonların da düzenlenmesine karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.