ANNE HATHAWAY HARRODS’TAKİ HAREMLIQUE ISTANBUL CORNER’INDA

SANAT 25.01.2021 - 20:04, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1493+ kez okundu.
 

ANNE HATHAWAY HARRODS’TAKİ HAREMLIQUE ISTANBUL CORNER’INDA

  ANNE HATHAWAY HARRODS’TAKİ HAREMLIQUE ISTANBUL CORNER’INDA   Dünyaca ünlü Oscar ödüllü oyuncu Anne Hathaway’in HBO Max’ta prömiyeri gerçekleşen Locked Down filminin tanıtımı için “Locked Down at Harrods” isimli bir video yayınlandı. Videoda Anne Hathaway tamamen Haremlique Istanbul ürünleriyle hazırlanmış bir yatak üzerinde ukulele çalıyor.    2020 yılında Harrods mağazasında yerini alan Haremlique Istanbul’un videoda görülen ürünleri arasında Pierre Loti Nevresim Takımı ve Hasbahaçe Yatak Örtüsü yer alıyor. Locked Down, ayrılmak üzere olan bir çiftin Harrods mağazasında planladıkları bir soygunu konu alıyor.
 

ANNE HATHAWAY HARRODS’TAKİ HAREMLIQUE ISTANBUL CORNER’INDA

 

Dünyaca ünlü Oscar ödüllü oyuncu Anne Hathaway’in HBO Max’ta prömiyeri gerçekleşen Locked Down filminin tanıtımı için “Locked Down at Harrods” isimli bir video yayınlandı. Videoda Anne Hathaway tamamen Haremlique Istanbul ürünleriyle hazırlanmış bir yatak üzerinde ukulele çalıyor. 

 

2020 yılında Harrods mağazasında yerini alan Haremlique Istanbul’un videoda görülen ürünleri arasında Pierre Loti Nevresim Takımı ve Hasbahaçe Yatak Örtüsü yer alıyor. Locked Down, ayrılmak üzere olan bir çiftin Harrods mağazasında planladıkları bir soygunu konu alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.