akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Beyceli Anadolu Lisesinde robotik kodlama sınıflarının açılışı yapıldı

EĞİTİM 08.05.2022 - 20:57, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2351+ kez okundu.
 

Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Beyceli Anadolu Lisesinde robotik kodlama sınıflarının açılışı yapıldı

VALİ ELBAN SARIÇAM İLÇESİNDE ROBOTİK KODLAMA SINIFLARININ AÇILIŞINI YAPTI

Vali Dr. Süleyman Elban, Sarıçam ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Beyceli Anadolu Lisesinde robotik kodlama sınıflarının açılışını gerçekleştirdi. Açılışların ardından bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, robotik kodlama eğitimlerinin önemine dikkat çekti; öğrencilerin teknoloji konusundaki bilgi ve becerilerinin geliştirilmesinin amaçlandığı robotik kodlama eğitimlerinde önemli bir aşamaya gelindiğini ve bu konuda ilimizde çok ciddi çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti. Çocuklarımızın bu atölyelerde en güzel eğitimi alıp kendilerini geliştirdiğini belirten Vali Elban, “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, aldıkları eğitimlerle gelişen teknolojileri yakından takip ediyorlar, böylece geleceğin dünyasında da söz sahibi olacaklar. Dünyada gelişmiş bir ülke olarak yer alabilmek için gençlerimize sahip çıkmalı, onların her alanda gelişmeleri, dijital çağ ayak uydurabilmeleri için var gücümüzle çalışmalıyız.” dedi. Okulların genel durumu hakkında da bilgi alan Vali Elban, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Vali Elban;ın ziyaretleri, öğrencilerin yaptıkları çalışmaları tek tek inceleyip bilgiler almasının ardından sona erdi.
VALİ ELBAN SARIÇAM İLÇESİNDE ROBOTİK KODLAMA SINIFLARININ AÇILIŞINI YAPTI

Vali Dr. Süleyman Elban, Sarıçam ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Beyceli Anadolu Lisesinde robotik kodlama sınıflarının açılışını gerçekleştirdi.

Açılışların ardından bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, robotik kodlama eğitimlerinin önemine dikkat çekti; öğrencilerin teknoloji konusundaki bilgi ve becerilerinin geliştirilmesinin amaçlandığı robotik kodlama eğitimlerinde önemli bir aşamaya gelindiğini ve bu konuda ilimizde çok ciddi çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.
Çocuklarımızın bu atölyelerde en güzel eğitimi alıp kendilerini geliştirdiğini belirten Vali Elban, “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, aldıkları eğitimlerle gelişen teknolojileri yakından takip ediyorlar, böylece geleceğin dünyasında da söz sahibi olacaklar. Dünyada gelişmiş bir ülke olarak yer alabilmek için gençlerimize sahip çıkmalı, onların her alanda gelişmeleri, dijital çağ ayak uydurabilmeleri için var gücümüzle çalışmalıyız.” dedi.
Okulların genel durumu hakkında da bilgi alan Vali Elban, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.
Vali Elban;ın ziyaretleri, öğrencilerin yaptıkları çalışmaları tek tek inceleyip bilgiler almasının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.