Amerikan Başkanı Joe Bıden: 2024 Yılında Yeniden Aday Olacak mı?

DÜNYA 19.04.2022 - 23:35, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2199+ kez okundu.
 

Amerikan Başkanı Joe Bıden: 2024 Yılında Yeniden Aday Olacak mı?

Amerikan Başkanı Joe Bıden, 2024 yılında gerçekleşecek olan seçimlere tekrardan aday olacak mı? Eski Başkan Barack Obama'ya tekrardan Başkanlığa aday olacağı iddia edildi.

Geçtiğimiz ay Brüksel’de yaptığı açıklamada Donald Trump'a karşı 2024 yılında yeniden aday olacağının sinyallerini vermişti. Şimdi Amerikan basını, Joe Bıden'ın Eski Başkan Barack Obama'ya tekrardan başkanlığa aday olacağını idda etti.   Amerikan Başkanı Joe Biden'ın bir sonraki seçimler için aday olacağını Barack Obama'ya aktardığını belirtirken, kaynaklardan biri, "Joe Biden seçimlerde yarışmak istiyor ve bu durumu herkesin bilmesini sağlıyor."   Joe Biden'ın kendisine olan desteğin düşmesine karşın demokratların tekrardan adayı olacağını iddia etti. "Donald Trump'ı yenebilecek tek kişinin kendisi olduğunu düşündüğüne inanıyorum."   Amerikan Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in aday olacağına dair iddialara dair konuşan kaynaklar, demokratların Kamala Harris'e 2024 yılı seçimlerini kazanmasına kuşkuyla baktığını söyledi.   Joe Biden, 78 yaşında göreve başlayan en yaşlı Amerikan Başkanı olmuştu. Bir sonraki seçimde aday olması durumunda ikinci döneminin başında 82 yaşında olacak.
Amerikan Başkanı Joe Bıden, 2024 yılında gerçekleşecek olan seçimlere tekrardan aday olacak mı? Eski Başkan Barack Obama'ya tekrardan Başkanlığa aday olacağı iddia edildi.

Geçtiğimiz ay Brüksel’de yaptığı açıklamada Donald Trump'a karşı 2024 yılında yeniden aday olacağının sinyallerini vermişti. Şimdi Amerikan basını, Joe Bıden'ın Eski Başkan Barack Obama'ya tekrardan başkanlığa aday olacağını idda etti.

 

Amerikan Başkanı Joe Biden'ın bir sonraki seçimler için aday olacağını Barack Obama'ya aktardığını belirtirken, kaynaklardan biri, "Joe Biden seçimlerde yarışmak istiyor ve bu durumu herkesin bilmesini sağlıyor."

 

Joe Biden'ın kendisine olan desteğin düşmesine karşın demokratların tekrardan adayı olacağını iddia etti. "Donald Trump'ı yenebilecek tek kişinin kendisi olduğunu düşündüğüne inanıyorum."

 

Amerikan Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in aday olacağına dair iddialara dair konuşan kaynaklar, demokratların Kamala Harris'e 2024 yılı seçimlerini kazanmasına kuşkuyla baktığını söyledi.

 

Joe Biden, 78 yaşında göreve başlayan en yaşlı Amerikan Başkanı olmuştu. Bir sonraki seçimde aday olması durumunda ikinci döneminin başında 82 yaşında olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.