Altınyıldız Classics LÖSEV İdari İşler Kadrosu giyim sponsoru oldu

EKONOMİ 08.09.2021 - 05:51, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2042+ kez okundu.
 

Altınyıldız Classics LÖSEV İdari İşler Kadrosu giyim sponsoru oldu

Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, spordan sosyal sorumluluğa, sürdürülebilirlikten çeşitli farkındalık yaratma çalışmalarına kadar birçok farklı alanda çalışmalara imza atan Altınyıldız Classics “toplumda değer yaratan marka olma” hedefi için adım atmaya devam ediyor. Altınyıldız Classics, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın (LÖSEV) giyim sponsoru oldu. Bu sponsorluk ile birçok farklı proje gerçekleştirmeyi hedefleyen marka, öncelikli olarak resmi giyim süreçleri ve mağazalarında LÖSEV’e ait bilgilendirme çalışmaları gibi konularda destek veriyor olacak.  Altınyıldız Classics, sponsorluk kapsamında LÖSEV İdari İşler Kadrosuna yılda iki kez takım elbise hazırlayacak.   Damlaya damlaya umut olmaya devam eden LÖSEV kumbaralarının yer aldığı Altınyıldız Classics mağazalarında sezon ürünleri ile tanışırken lösemili çocukların sağlık ve eğitim giderlerine siz de katkı sağlayabilirsiniz.

Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, spordan sosyal sorumluluğa, sürdürülebilirlikten çeşitli farkındalık yaratma çalışmalarına kadar birçok farklı alanda çalışmalara imza atan Altınyıldız Classics “toplumda değer yaratan marka olma” hedefi için adım atmaya devam ediyor.

Altınyıldız Classicssosyal sorumluluk projesi kapsamında Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın (LÖSEV) giyim sponsoru oldu. Bu sponsorluk ile birçok farklı proje gerçekleştirmeyi hedefleyen marka, öncelikli olarak resmi giyim süreçleri ve mağazalarında LÖSEV’e ait bilgilendirme çalışmaları gibi konularda destek veriyor olacak.  Altınyıldız Classics, sponsorluk kapsamında LÖSEV İdari İşler Kadrosuna yılda iki kez takım elbise hazırlayacak.

 

Damlaya damlaya umut olmaya devam eden LÖSEV kumbaralarının yer aldığı Altınyıldız Classics mağazalarında sezon ürünleri ile tanışırken lösemili çocukların sağlık ve eğitim giderlerine siz de katkı sağlayabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.