akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Alkışlayın Şampiyonu

TEKNOLOJİ 09.04.2022 - 07:26, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1359+ kez okundu.
 

Alkışlayın Şampiyonu

CVS AIR sponsor olduğu Golden Horn Robotics Team dünyanın en prestijli robot turnuvası First Robotics Competition San Francisco Regional’da turnuvanın en değerli ödüllerinden olan Engineering Inspiration Award’ı kazandı.

19-20 Mart’da 6 ülkeden 42 Lisenin katıldığı yarışmaya katılan tek Türk takımı olan ve bu ödülle NASA’nın kayıt sponsoru olduğu Golden Robotics yalnızca dünyadaki şampiyon takımların katıldığı FirstChampionChip ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.     Robotikte Şampiyonlar Ligi diyebileceğimiz organizasyon 20-23 Nisan tarihlerinde NASA Sponsorluğunda Amerika Birleşik Devletleri Houston’da yapılacak. https://www.firstchampionship.org     Farklı okullardan bir araya gelip, endüstriyel bir robot yaparken mühendislik disiplinlerini deneyimleyen , oluşturdukları iş planı ile kurumsal iş birlikleri yapan, dezavantajlı gruplarla sosyal sorumluluk projeleri geliştiren, ülkesinde ve dünyasında mühendislik alanında yarattığı başarı ve mühendisliğe ilham veren takımlar için verilen bu ödülden dolayı kutluyoruz.
CVS AIR sponsor olduğu Golden Horn Robotics Team dünyanın en prestijli robot turnuvası First Robotics Competition San Francisco Regional’da turnuvanın en değerli ödüllerinden olan Engineering Inspiration Award’ı kazandı.

19-20 Mart’da 6 ülkeden 42 Lisenin katıldığı yarışmaya katılan tek Türk takımı olan ve bu ödülle NASA’nın kayıt sponsoru olduğu Golden Robotics yalnızca dünyadaki şampiyon takımların katıldığı FirstChampionChip ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

 

 

Robotikte Şampiyonlar Ligi diyebileceğimiz organizasyon 20-23 Nisan tarihlerinde NASA Sponsorluğunda Amerika Birleşik Devletleri Houston’da yapılacak.

https://www.firstchampionship.org

 

 

Farklı okullardan bir araya gelip, endüstriyel bir robot yaparken mühendislik disiplinlerini deneyimleyen , oluşturdukları iş planı ile kurumsal iş birlikleri yapan, dezavantajlı gruplarla sosyal sorumluluk projeleri geliştiren, ülkesinde ve dünyasında mühendislik alanında yarattığı başarı ve mühendisliğe ilham veren takımlar için verilen bu ödülden dolayı kutluyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.