akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Ali Babacan, Emine Şenyaşar ve Ferit Şenyaşar’la görüştü

SİYASET 17.10.2021 - 12:25, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1950+ kez okundu.
 

Ali Babacan, Emine Şenyaşar ve Ferit Şenyaşar’la görüştü

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Şanlıurfa’da 14 Haziran 2018'de seçim kampanyası sırasında gerçekleşen saldırı nedeniyle aile üyelerini kaybeden Emine Şenyaşar ve Ferit Şenyaşar’la görüştü. Babacan, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Şanlıurfa’da, üç yıldır adalet mücadelesi veren Şenyaşar ailesiyle görüştüm. 'Bu topraklarda adalet yok, buralardan gideceğiz' diyen Emine Şenyaşar’ın feryadına kulak verdim. Eşitlik ve adalet mücadelesine devam edeceğiz ve Şenyaşar ailesinin hukuk sürecinin takipçisi olacağız."

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Şanlıurfa’da 14 Haziran 2018'de seçim kampanyası sırasında gerçekleşen saldırı nedeniyle aile üyelerini kaybeden Emine Şenyaşar ve Ferit Şenyaşar’la görüştü.

Babacan, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Şanlıurfa’da, üç yıldır adalet mücadelesi veren Şenyaşar ailesiyle görüştüm. 'Bu topraklarda adalet yok, buralardan gideceğiz' diyen Emine Şenyaşar’ın feryadına kulak verdim. Eşitlik ve adalet mücadelesine devam edeceğiz ve Şenyaşar ailesinin hukuk sürecinin takipçisi olacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.