Alesso, Lost Frequencies ve R3hab’ın Yeni Parçaları

SANAT 24.03.2021 - 08:32, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2491+ kez okundu.
 

Alesso, Lost Frequencies ve R3hab’ın Yeni Parçaları

Superstar DJ'ler ekibi, 21 Mart Pazar günü üçüncü yıl dönümü oyun içi etkinliği için dünyanın en popüler mobil oyununda buluştu! Ayrıca yeni gelen Karakin haritası da görücüye çıktı!   PUBG MOBILE, geçen hafta sonu üçüncü yılını çok önemli bir kampanyayla kutladı. Dünyaca ünlü müzisyenler Alesso, Lost Frequencies ve R3HAB, battle royale hayranları ve dans müziği dinleyicileri için hem oyun içinde hem de YouTube'da benzeri görülmemiş bir canlı yayın partisinde üç tane yepyeni single içeren canlı bir performans gerçekleştirdi. Alesso’nun "Going Dumb", Lost Frequencies’in "Rise", R3HAB’ın "Stars Align" isimli şarkıları, 21 Mart'tan itibaren PUBG MOBILE sanal sahnesinde yeni birer single olarak gösterime girdi. 21 Mart Pazar günü resmi PUBG MOBILE YouTube kanalından da izlenmeye açıldı. Bu ayın başlarında, PUBG MOBILE, "ÇILGIN RİTİMLER" müzik temalı yeni içerik yelpazesi sunan sürüm 1.3 güncellemesini aldı. Resmi PUBG MOBILE sosyal medya hesapları, üç yıllık aksiyon dolu mobil oyun eğlencesine uygun bir oyun içi performans için dünyaca ünlü üç DJ'i doğrulamıştı. Stockholm merkezli dans müziği yapımcısı Alesso, Belçikalı müzisyen Lost Frequencies ve Hollandalı-Faslı DJ R3HAB, parti sırasında yeni şarkılarının canlı performanslarını sundu. Dünyanın dört bir yanındaki ünlü gamer influencer’ların yanı sıra üç DJ de özel bir ünlüler gösteri maçına katıldı.   Müzik festivalinin bir parçası olarak, oyuncular artık sanal DJ sahnesinde üç DJ'den örnek kliplerin keyfini çıkarmak için Erangel, Spawn Island ve Cheer Park'taki elektronik müzik meydanına inebilecekler. 21 Mart ve sonrasında, Alesso'nun yeni single'ı "Going Dumb", Lost Frequencies'in yeni single'ı "Rise", R3HAB'ın yeni single'ı "Stars Align" ve ikonik K-pop grubu BLACKPINK'in hit single’ı "DDU-DU DDU-DU" remix versiyonu ile PUBG MOBILE dünyasında müzik tutkunları için ilk kez yayınlandı.   Canlı yayın partisine ek olarak, Sürüm 1.3 oyun modları ve Royale Pass Sezon 18'deki yeni ödüllerle birlikte yer aldı. PUBG MOBILE'ın üçüncü yıl dönümünde, Karakin Nisan'da yayınlanmadan önce mobil oyuncular ilk kez Karakin haritasına bir göz atabilirler. Sayısız mağara ve tünellerin bulunduğu ıssız bir çöl arazisinde yer alan Karakin’in ikiye iki kilometrelik savaş alanı, PUBG MOBILE battle royale aksiyonunu daha da artırıyor.   Üçüncü yıl dönümü kutlaması hakkında daha fazla ayrıntı için Facebook, Twitter ve YouTube'daki resmi PUBG MOBILE hesaplarını takip edebilirsiniz.     PUBG MOBILE, App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirilebilir

Superstar DJ'ler ekibi, 21 Mart Pazar günü üçüncü yıl dönümü oyun içi etkinliği için dünyanın en popüler mobil oyununda buluştu! Ayrıca yeni gelen Karakin haritası da görücüye çıktı! 

 PUBG MOBILE, geçen hafta sonu üçüncü yılını çok önemli bir kampanyayla kutladı. Dünyaca ünlü müzisyenler Alesso, Lost Frequencies ve R3HAB, battle royale hayranları ve dans müziği dinleyicileri için hem oyun içinde hem de YouTube'da benzeri görülmemiş bir canlı yayın partisinde üç tane yepyeni single içeren canlı bir performans gerçekleştirdi. Alesso’nun "Going Dumb", Lost Frequencies’in "Rise", R3HAB’ın "Stars Align" isimli şarkıları, 21 Mart'tan itibaren PUBG MOBILE sanal sahnesinde yeni birer single olarak gösterime girdi. 21 Mart Pazar günü resmi PUBG MOBILE YouTube kanalından da izlenmeye açıldı.

Bu ayın başlarında, PUBG MOBILE, "ÇILGIN RİTİMLER" müzik temalı yeni içerik yelpazesi sunan sürüm 1.3 güncellemesini aldı. Resmi PUBG MOBILE sosyal medya hesapları, üç yıllık aksiyon dolu mobil oyun eğlencesine uygun bir oyun içi performans için dünyaca ünlü üç DJ'i doğrulamıştı. Stockholm merkezli dans müziği yapımcısı Alesso, Belçikalı müzisyen Lost Frequencies ve Hollandalı-Faslı DJ R3HAB, parti sırasında yeni şarkılarının canlı performanslarını sundu. Dünyanın dört bir yanındaki ünlü gamer influencer’ların yanı sıra üç DJ de özel bir ünlüler gösteri maçına katıldı.

 

Müzik festivalinin bir parçası olarak, oyuncular artık sanal DJ sahnesinde üç DJ'den örnek kliplerin keyfini çıkarmak için Erangel, Spawn Island ve Cheer Park'taki elektronik müzik meydanına inebilecekler. 21 Mart ve sonrasında, Alesso'nun yeni single'ı "Going Dumb", Lost Frequencies'in yeni single'ı "Rise", R3HAB'ın yeni single'ı "Stars Align" ve ikonik K-pop grubu BLACKPINK'in hit single’ı "DDU-DU DDU-DU" remix versiyonu ile PUBG MOBILE dünyasında müzik tutkunları için ilk kez yayınlandı.

 

Canlı yayın partisine ek olarak, Sürüm 1.3 oyun modları ve Royale Pass Sezon 18'deki yeni ödüllerle birlikte yer aldı. PUBG MOBILE'ın üçüncü yıl dönümünde, Karakin Nisan'da yayınlanmadan önce mobil oyuncular ilk kez Karakin haritasına bir göz atabilirler. Sayısız mağara ve tünellerin bulunduğu ıssız bir çöl arazisinde yer alan Karakin’in ikiye iki kilometrelik savaş alanı, PUBG MOBILE battle royale aksiyonunu daha da artırıyor.

 

Üçüncü yıl dönümü kutlaması hakkında daha fazla ayrıntı için Facebook, Twitter ve YouTube'daki resmi PUBG MOBILE hesaplarını takip edebilirsiniz.

 

 

PUBG MOBILE, App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirilebilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.