Alara Temoçin'den 3 Boyutlu Animasyon Klib

SANAT 19.06.2022 - 08:38, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1282+ kez okundu.
 

Alara Temoçin'den 3 Boyutlu Animasyon Klib

3 Boyutlu Animasyon Klibin Yapımı 3 Ay Sürdü

Türkiye’nin en genç kadın yıldızı olmaya aday olan Alara Temoçin, yeni projesi “SÜR’’ için çekilen klibiyle dikkatleri üzerine toplayacak. Vibe Global ve Özgür Mısral yapımcılığında dinleyiciyle buluşmaya hazırlanan “SÜR’’ ün sözü ve müziği Alaca’ya ait. Şarkının aranjesini ise Soner Kırmızıgül ve Oktay Şahinler üstlendi. Çekimleri üç ay süren ve tam 5000 kareden oluşan 3D klibin yönetmen koltuğunda Salih Singin oturdu.
3 Boyutlu Animasyon Klibin Yapımı 3 Ay Sürdü

Türkiye’nin en genç kadın yıldızı olmaya aday olan Alara Temoçin, yeni projesi “SÜR’’ için çekilen klibiyle dikkatleri üzerine toplayacak.

Vibe Global ve Özgür Mısral yapımcılığında dinleyiciyle buluşmaya hazırlanan “SÜR’’ ün sözü ve müziği Alaca’ya ait. Şarkının aranjesini ise Soner Kırmızıgül ve Oktay Şahinler üstlendi. Çekimleri üç ay süren ve tam 5000 kareden oluşan 3D klibin yönetmen koltuğunda Salih Singin oturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.