Akay, şampiyon takımları kutladı

SPOR 30.06.2021 - 21:41, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1582+ kez okundu.
 

Akay, şampiyon takımları kutladı

Streetball Turnuvası’nda, şampiyonlar belli oldu Seyhan Belediyesi tarafından 23-25 Haziran tarihleri arasında Füze Selami Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve 64 takımın katıldığı  Streetball Turnuvası’nda yaş kategorelerinde ilk üçe giren takımların kupalarını ve hediyelerini Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay  verdi.   AKAY, “BASKETBOL, HIZLI DÜŞÜNEBİLME, HIZLI HAREKET ETME DE ÇOK BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR” Muhteşem turnuvada yaş kategorilerinde ilk üçe giren takımlar ile bir araya gelerek kupalarını ve hediyelerini takdim eden Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, “ Şampiyon takımlarımızı kutluyorum. Basketbol, hızlı düşünebilme, hızlı hareket edebilmek anlamında çok önemli bir spor branşıdır. Basketbol sahamız çok ama ilgi az. Bunu ortadan kaldırabilmek adına bu tür organizeleri sıklaştıracağız” dedi.   BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER Streetbal Turnuvası’na katılan ve derece yapan takımların sporcuları da, “  Seyhan Belediye Başkanımız Akif  Kemal Akay’a, basketbola verdiği önem ve turnuvanın gerçekleşmesi adına verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.   İŞTE TURNUVADA İLK ÜÇE GİREN TAKIMLAR 12-17 YAŞ GRUBU 1.LİDER 2.AGK 3.YÜZMİRMİSEKİZ   18-25 YAŞ GRUBU 1.CAFE 88 2.FOCUS 3.HARLEM G.   25+YAŞ GRUBU 1.DUST DEVİLS 2.HYGGE 001 3.BE AWAKE  

Streetball Turnuvası’nda, şampiyonlar belli oldu

Seyhan Belediyesi tarafından 23-25 Haziran tarihleri arasında Füze Selami Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve 64 takımın katıldığı  Streetball Turnuvası’nda yaş kategorelerinde ilk üçe giren takımların kupalarını ve hediyelerini Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay  verdi.

 

AKAY, “BASKETBOL, HIZLI DÜŞÜNEBİLME, HIZLI HAREKET ETME DE ÇOK BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”

Muhteşem turnuvada yaş kategorilerinde ilk üçe giren takımlar ile bir araya gelerek kupalarını ve hediyelerini takdim eden Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, “ Şampiyon takımlarımızı kutluyorum. Basketbol, hızlı düşünebilme, hızlı hareket edebilmek anlamında çok önemli bir spor branşıdır. Basketbol sahamız çok ama ilgi az. Bunu ortadan kaldırabilmek adına bu tür organizeleri sıklaştıracağız” dedi.

 

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Streetbal Turnuvası’na katılan ve derece yapan takımların sporcuları da, “  Seyhan Belediye Başkanımız Akif  Kemal Akay’a, basketbola verdiği önem ve turnuvanın gerçekleşmesi adına verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

 

İŞTE TURNUVADA İLK ÜÇE GİREN TAKIMLAR

12-17 YAŞ GRUBU

1.LİDER

2.AGK

3.YÜZMİRMİSEKİZ

 

18-25 YAŞ GRUBU

1.CAFE 88

2.FOCUS

3.HARLEM G.

 

25+YAŞ GRUBU

1.DUST DEVİLS

2.HYGGE 001

3.BE AWAKE

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.