akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

AKAY’IN ÖNCELİĞİ HİÇ KİMSENİN AÇ KALMAMASI

YAŞAM 21.03.2021 - 18:45, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1874+ kez okundu.
 

AKAY’IN ÖNCELİĞİ HİÇ KİMSENİN AÇ KALMAMASI

SEYHAN AŞINI PAYLAŞIYOR, DAYANIŞMAYI BÜYÜTÜYOR AKAY’IN ÖNCELİĞİ HİÇ KİMSENİN AÇ KALMAMASI SEYHAN’DA HİÇ KİMSE AÇ VE AÇIKTA KALMAYACAK!   Akif Kemal Akay başkanlığındaki Seyhan Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde hiç kimsenin aç ve açıkta kalmaması için tüm olanaklarını seferber etti. Başkan Akay’ın talimatıyla sokakta yaşayan vatandaşları otele yerleştirip, insan onuruna yakışır bir yaşam sürmeleri için ihtiyaçlarını karşılayan Seyhan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bey Mahallesi Şehit Fatih Yeniay ile Fatih ve Narlıca mahalleleri aşevleri aracılığıyla, her gün beş noktada kimsesiz ve ihtiyaç sahibi yaklaşık bin kişiye, günde iki öğün sıcak yemek ve çorba ikram ederek dayanışmayı büyütüyor. HİÇ KİMSE YATAĞA AÇ GİRMESİN DİYE… Covid-19 salgını nedeniyle, çok daha zor günler geçiren kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yatağa aç girmemesi için Seyhan Belediyesi aşevleri aralıksız hizmet veriyor. GÜNDE 1000 KİŞİYE İKİ ÖĞÜN SICAK YEMEK “Aşımızı Paylaşıyoruz” sloganıyla, Bey Mahallesi Şehit Fatih Yeniay Aşevi, Fatih Mahallesi Aşevi, Narlıca Mahallesi Aşevi ile Kocavezir ve Fevzipaşa mahalle muhtarlıkları önünde 65 yaş üstü, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara günde iki öğün olmak üzere yaklaşık bin kişiye sıcak yemek ikramı yapılıyor. ÇORBAYLA İÇİNİZİ ISITIYORUZ “İçinizi ısıtıyoruz” sloganıyla da her sabah Taşköprü üzerinde ve Duygu Kafe önünde da vatandaşlara sıcak çorba ikramı yapılıyor. KAPASİTE ARTIRILIYOR Başkan Akay, “Seyhan Belediyesi olarak en büyük projemiz ilçemizde hiç kimsenin yatağa aç girmemesini sağlamak. Hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmamak için çalışıyoruz. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın önemli bir bölümünü yoksullar oluşturuyor ve salgın döneminde evlerine ekmek götürmekte zorlanan çok sayıda vatandaşımız olduğunu biliyoruz. Bu nedenle Seyhan’da aşevleri büyük bir ihtiyaç haline geldi. Salgın döneminde vatandaşlarımıza 200 bin porsiyon sıcak yemek, 23 bin porsiyon da sıcak çorba ikram ederek, aşımızı paylaştık. Önümüzdeki günlerde günlük 5 bin porsiyon yemek çıkarabilecek yeni yemekhanemizi de hizmete alacağız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yatağa aç girmemesini sağlayabilirsek ne mutlu bize” dedi.

SEYHAN AŞINI PAYLAŞIYOR, DAYANIŞMAYI BÜYÜTÜYOR

AKAY’IN ÖNCELİĞİ HİÇ KİMSENİN AÇ KALMAMASI

SEYHAN’DA HİÇ KİMSE AÇ VE AÇIKTA KALMAYACAK!

 

Akif Kemal Akay başkanlığındaki Seyhan Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde hiç kimsenin aç ve açıkta kalmaması için tüm olanaklarını seferber etti. Başkan Akay’ın talimatıyla sokakta yaşayan vatandaşları otele yerleştirip, insan onuruna yakışır bir yaşam sürmeleri için ihtiyaçlarını karşılayan Seyhan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bey Mahallesi Şehit Fatih Yeniay ile Fatih ve Narlıca mahalleleri aşevleri aracılığıyla, her gün beş noktada kimsesiz ve ihtiyaç sahibi yaklaşık bin kişiye, günde iki öğün sıcak yemek ve çorba ikram ederek dayanışmayı büyütüyor.

HİÇ KİMSE YATAĞA AÇ GİRMESİN DİYE…

Covid-19 salgını nedeniyle, çok daha zor günler geçiren kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yatağa aç girmemesi için Seyhan Belediyesi aşevleri aralıksız hizmet veriyor.

GÜNDE 1000 KİŞİYE İKİ ÖĞÜN SICAK YEMEK

“Aşımızı Paylaşıyoruz” sloganıyla, Bey Mahallesi Şehit Fatih Yeniay Aşevi, Fatih Mahallesi Aşevi, Narlıca Mahallesi Aşevi ile Kocavezir ve Fevzipaşa mahalle muhtarlıkları önünde 65 yaş üstü, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara günde iki öğün olmak üzere yaklaşık bin kişiye sıcak yemek ikramı yapılıyor.

ÇORBAYLA İÇİNİZİ ISITIYORUZ

“İçinizi ısıtıyoruz” sloganıyla da her sabah Taşköprü üzerinde ve Duygu Kafe önünde da vatandaşlara sıcak çorba ikramı yapılıyor.

KAPASİTE ARTIRILIYOR

Başkan Akay, “Seyhan Belediyesi olarak en büyük projemiz ilçemizde hiç kimsenin yatağa aç girmemesini sağlamak. Hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmamak için çalışıyoruz. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın önemli bir bölümünü yoksullar oluşturuyor ve salgın döneminde evlerine ekmek götürmekte zorlanan çok sayıda vatandaşımız olduğunu biliyoruz. Bu nedenle Seyhan’da aşevleri büyük bir ihtiyaç haline geldi. Salgın döneminde vatandaşlarımıza 200 bin porsiyon sıcak yemek, 23 bin porsiyon da sıcak çorba ikram ederek, aşımızı paylaştık. Önümüzdeki günlerde günlük 5 bin porsiyon yemek çıkarabilecek yeni yemekhanemizi de hizmete alacağız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yatağa aç girmemesini sağlayabilirsek ne mutlu bize” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.