Ahmet Kara eski dostlarını unutmuyor.

GÜNDEM 16.09.2021 - 11:55, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1686+ kez okundu.
 

Ahmet Kara eski dostlarını unutmuyor.

Yüreğir iyi parti Kurucu ilçe Başkanı ,Ahmet Kara eski dostlarını unutmuyor.

Kara, yola çıktığı insanları unutmayarak eş dost taziye düğün gibi cenazelere katılarak gönül kazanmaya devam ediyor. İyi parti kurucular kurul üyesi İş insanı Hasan Yenibağ'ın vefat eden yakınına taziye ziyeretinde bulunarak ,Hem taziye hemde gündemle ilğili konuştuklarını söyleyen Kara; Hasan YeniBağ'ın acısına ortak olmak için Ümit Tarla ile birlikte taziye ziyaretinde bulundum. Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine sabır diliyorum dedi.     Hasan Yenibağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dille getirerek; Bugün Beni İşyerimde Dayımın Vefatından Dolayı Ziyaretime Çok Kıymetli Ahmet Kara  ve Ümit Tarla Gelerek Beni Çok Mutlu Ettiler, Ayaklarına Sağlık Allah tüm geçmişlerimizin, Ruhlarını Şad Mekânlarını Cennet Eylesin. Dedi.
Yüreğir iyi parti Kurucu ilçe Başkanı ,Ahmet Kara eski dostlarını unutmuyor.
Kara, yola çıktığı insanları unutmayarak eş dost taziye düğün gibi cenazelere katılarak gönül kazanmaya devam ediyor.
İyi parti kurucular kurul üyesi İş insanı Hasan Yenibağ'ın vefat eden yakınına taziye ziyeretinde bulunarak ,Hem taziye hemde gündemle ilğili konuştuklarını söyleyen Kara; Hasan YeniBağ'ın acısına ortak olmak için Ümit Tarla ile birlikte taziye ziyaretinde bulundum. Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine sabır diliyorum dedi.
 
 
Hasan Yenibağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dille getirerek;
Bugün Beni İşyerimde Dayımın Vefatından Dolayı Ziyaretime Çok Kıymetli Ahmet Kara  ve Ümit Tarla Gelerek Beni Çok Mutlu Ettiler, Ayaklarına Sağlık Allah tüm geçmişlerimizin, Ruhlarını Şad Mekânlarını Cennet Eylesin. Dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.