akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

AHMET DİLSİZ’DEN VALİ ELBAN’A ZİYARET

GÜNDEM 16.01.2021 - 10:14, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2138+ kez okundu.
 

AHMET DİLSİZ’DEN VALİ ELBAN’A ZİYARET

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YATIRIM VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜRÜ AHMET DİLSİZ’DEN VALİ ELBAN’A ZİYARET Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz, Vali Süleyman Elban’a nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Elban, sohbet ortamında gerçekleştirdikleri ve Adana’ya yapılan yatırımları değerlendirme fırsatı buldukları ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade edip Genel Müdür Dilsiz’e teşekkür etti. Sporun ve sporcunun daima yanında olduğunu belirten Vali Elban, Adana’nın sportif faaliyetlerde daha da ileriye gidebilmesi ve kentin spor alanındaki başarılarının artması amacıyla çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. Ziyaret, görüş alışverişinde bulunulmasıyla sürdü.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YATIRIM VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜRÜ AHMET DİLSİZ’DEN VALİ ELBAN’A ZİYARET

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz, Vali Süleyman Elban’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Elban, sohbet ortamında gerçekleştirdikleri ve Adana’ya yapılan yatırımları değerlendirme fırsatı buldukları ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade edip Genel Müdür Dilsiz’e teşekkür etti.

Sporun ve sporcunun daima yanında olduğunu belirten Vali Elban, Adana’nın sportif faaliyetlerde daha da ileriye gidebilmesi ve kentin spor alanındaki başarılarının artması amacıyla çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Ziyaret, görüş alışverişinde bulunulmasıyla sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.