akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

AGD ANKARA'DAN ASKON'A ZİYARET

DİĞER 09.02.2021 - 20:37, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1661+ kez okundu.
 

AGD ANKARA'DAN ASKON'A ZİYARET

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Milli Gençlik Vakfı Ankara Şubesi Üniversite Komisyon Başkanı Muhammed Musab Mutlu ve Teşkilat Üyeleri, ASKON’u ziyaret etti. Anadolu Gençlik Derneği Milli Gençlik Vakfı Ankara Şubesi Üniversite Komisyon Başkanı Muhammed Musab Mutlu ve Teşkilat üyelerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek başlayan sohbette, ASKON’ un faaliyetleri, AGD ve MGV' nin önemi, değeri ve faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, “Türkiye’nin en büyük gençlik hareketi olan AGD’nin önce ahlak ve maneviyat diyerek gençliğimizin vazgeçilmez değerlerine sahip çıkmaktadır. Geçmiş senelerde de gördük ki; bir milletin asıl gücü; tankı, topu, tüfeği değil inançlı ve imanlı gençliğidir. Bu nedenle AGD Ankara’nın üniversitedeki temsilcileri olarak sizler çok önemli bir vazife icra ediyorsunuz. Rabbim bu önemli vazifede sizlerin yar ve yardımcısı olsun” dedi. Görüşmenin devamında AGD Ankara Üniversite Komisyon Başkanı Muhammed Musab Mutlu, teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler vererek faaliyetlerden bahsetti. Sorumluluklarının farkında olduğunu ve üstlendikleri görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını ifade etti. AGD Ankara Şube Üniversite Komisyon Başkanı Muhammed Musab Mutlu, günün anısına ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan'a Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın "Fırtınalara yön veren, Kelebeklerin kanat çırpışıdır" sözünün yazılı olduğu tablo takdim etti.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Milli Gençlik Vakfı Ankara Şubesi Üniversite Komisyon Başkanı Muhammed Musab Mutlu ve Teşkilat Üyeleri, ASKON’u ziyaret etti.

Anadolu Gençlik Derneği Milli Gençlik Vakfı Ankara Şubesi Üniversite Komisyon Başkanı Muhammed Musab Mutlu ve Teşkilat üyelerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek başlayan sohbette, ASKON’ un faaliyetleri, AGD ve MGV' nin önemi, değeri ve faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, “Türkiye’nin en büyük gençlik hareketi olan AGD’nin önce ahlak ve maneviyat diyerek gençliğimizin vazgeçilmez değerlerine sahip çıkmaktadır. Geçmiş senelerde de gördük ki; bir milletin asıl gücü; tankı, topu, tüfeği değil inançlı ve imanlı gençliğidir. Bu nedenle AGD Ankara’nın üniversitedeki temsilcileri olarak sizler çok önemli bir vazife icra ediyorsunuz. Rabbim bu önemli vazifede sizlerin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Görüşmenin devamında AGD Ankara Üniversite Komisyon Başkanı Muhammed Musab Mutlu, teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler vererek faaliyetlerden bahsetti. Sorumluluklarının farkında olduğunu ve üstlendikleri görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

AGD Ankara Şube Üniversite Komisyon Başkanı Muhammed Musab Mutlu, günün anısına ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan'a Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın "Fırtınalara yön veren, Kelebeklerin kanat çırpışıdır" sözünün yazılı olduğu tablo takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.