ADOFF Başkanlığına Oğuz Akkaya Seçildi…

GÜNDEM 03.04.2021 - 06:54, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1388+ kez okundu.
 

ADOFF Başkanlığına Oğuz Akkaya Seçildi…

 Kısa adı ADOFF Olan Adana Offroad Doğa ve Motor Sporları Kulübü Derneği Başkanlığına iş insanı Oğuz Akkaya getirildi. Pandemi kurallarına uyularak yapılan ADOFF ikinci Olağan Genel Kurulu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divan Başkanlığını Hacı Abdullah Onat’ın yaptığı Genel Kurulda iki yıllık faaliyet raporu ile bütçe onaylandı. Tüzük değişikliği de yapılan Genel Kurulda, TOSFED’e (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanlığı’na) üye olunması da kararlaştırıldı. Genel Kurul sonunda teşekkür konuşması yapan yeni başkan Oğuz Akkaya 2 yıllık hedeflerini ve çalışma planını açıkladı. Adana Offroad Doğa ve Motor Sporları Kulübü Derneği yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Oğuz Akkaya, Abdullah Soytürk, Murat Atıl Güleryüz, Serdar Oğuz, Mehmet Tekin, Şafak Koca ve Durmuş Dönmez

 Kısa adı ADOFF Olan Adana Offroad Doğa ve Motor Sporları Kulübü Derneği Başkanlığına iş insanı Oğuz Akkaya getirildi.

Pandemi kurallarına uyularak yapılan ADOFF ikinci Olağan Genel Kurulu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divan Başkanlığını Hacı Abdullah Onat’ın yaptığı Genel Kurulda iki yıllık faaliyet raporu ile bütçe onaylandı. Tüzük değişikliği de yapılan Genel Kurulda, TOSFED’e (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanlığı’na) üye olunması da kararlaştırıldı.

Genel Kurul sonunda teşekkür konuşması yapan yeni başkan Oğuz Akkaya 2 yıllık hedeflerini ve çalışma planını açıkladı.

Adana Offroad Doğa ve Motor Sporları Kulübü Derneği yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Oğuz Akkaya, Abdullah Soytürk, Murat Atıl Güleryüz, Serdar Oğuz, Mehmet Tekin, Şafak Koca ve Durmuş Dönmez

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.