Adıyaman’da Elektrikli Araç Üretecekler

SAĞLIK 01.02.2022 - 09:32, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1548+ kez okundu.
 

Adıyaman’da Elektrikli Araç Üretecekler

Her yıl olduğu gibi bu yıl da merakla takip edilen Teknofest; teknolojiyi seven, geliştirdikleri projeleriyle katkılar sunmayı hedefleyen öğrencileri ağırlayacak. Osman İsot Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Nevzat Avşar, bu yıl Karadeniz’de gerçekleştirilecek olan teknoloji severlerin heyecanla beklediği festival Teknofest’e katılacaklarını resmen duyurdu.    Bu yıl 5’si yapılacak olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest, Türkiye’nin dört bir tarafından öğrencilerin katılımıyla 30 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İsot tarafından Adıyaman’da Merhum Osman İsot adına yaptırılan Osman İsot Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencileri Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarına başvurularını tamamladı.     Artvin, Sinop, Kocaeli ve Giresun gibi bir çok farklı ilden okulun da projeleriyle katılım gösterdiği yarışmanın ilki 19-22 Temmuz tarihleri arasında Kocaeli’de gerçekleştirilecek. Proje kapsamında katılım sağlayan öğrenciler, alternatif ve temiz enerji kaynakları konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyorlar. 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da merakla takip edilen Teknofest; teknolojiyi seven, geliştirdikleri projeleriyle katkılar sunmayı hedefleyen öğrencileri ağırlayacak. Osman İsot Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Nevzat Avşar, bu yıl Karadeniz’de gerçekleştirilecek olan teknoloji severlerin heyecanla beklediği festival Teknofest’e katılacaklarını resmen duyurdu. 

 

Bu yıl 5’si yapılacak olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest, Türkiye’nin dört bir tarafından öğrencilerin katılımıyla 30 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İsot tarafından Adıyaman’da Merhum Osman İsot adına yaptırılan Osman İsot Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencileri Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarına başvurularını tamamladı.  

 

Artvin, Sinop, Kocaeli ve Giresun gibi bir çok farklı ilden okulun da projeleriyle katılım gösterdiği yarışmanın ilki 19-22 Temmuz tarihleri arasında Kocaeli’de gerçekleştirilecek. Proje kapsamında katılım sağlayan öğrenciler, alternatif ve temiz enerji kaynakları konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyorlar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.