akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Adanaspor, yeni teknik direktörüne kavuştu

SPOR 29.09.2022 - 10:10, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1195+ kez okundu.
 

Adanaspor, yeni teknik direktörüne kavuştu

Adanaspor yeni teknik direktörüne kavuştu… Turuncu-beyazlıların Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Nihat Geven Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına  Önder  Karaveli, Asbaşkan Furkan Akgül ve Basın Sözcüsü Av. Erkin Doygun katıldı. Asbaşkan Akgül,  Teknik  Direktör Önder Karaveli  ile anlaşma sağlandığı açıklandı…   Karaveli, TSYD Adana  Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer ile TSYD Tesislerini  gezerek, “Böyle bir tesisin Adana’da olması son derece sevindirici. Sizleri kutluyorum. Her zaman TSYD tesislerine gelmek isterim” dedi. Daha sonra basın toplantısına geçildi ve Önder Karaveli, Adanaspor’un bir proje takımı olduğunu ve bu nedenle de tercihini Adanaspor'dan yana kullandığını belirtti, “Öncelikle Beşiktaş’a teşekkür ediyorum. Bu teşekkürüm Adanaspor’da çalışmama izin verdikleri için. Beşiktaş benim yuvam. İnanıyorum ki Adanaspor’da da başarıyı yakalayacağız. Benim beklentim taraftarların tribünleri doldurması. Başarı ancak bu şekilde yakalanır. Teknik Direktör Eyüp Arın’a da teşekkür ediyorum. Onu her dönem takip ettim. Adanaspor ne zaman ihtiyaç duysa takımın başında yer alıyor. Kendisiyle tanışmayı çok istiyorum… Adanaspor hedefi olan, projesi olan bir takım. Farklı kulüplerden de teklif geldi. Ama, proje takımı olmasından dolayı tercihimi Adanaspor’dan yana kullandım. Gençlere önem veren, genç oyuncuları kadrosunda tutan takımlarda görev yapmayı tercih eden bir teknik adamım. Transferleri bana göre kulüpler yapmalı. İnanıyorum ki, dolu tribünler karşısında Adanaspor başarıyı yakalayacaktır” diye konuştu.   Asbaşkan Furkan Akgül de, TSYD kapılarının Adanaspor’a açılmasının son derece onur verici olduğunu belirtirken, ev sahipliğinden dolayı TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer’e teşekkür etti, “Hocamız ile bir yıllık anlaşma yaptık. Umuyorum ki bu daha da uzun sürer” diye konuştu.

Adanaspor yeni teknik direktörüne kavuştu… Turuncu-beyazlıların Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Nihat Geven Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına  Önder  Karaveli, Asbaşkan Furkan Akgül ve Basın Sözcüsü Av. Erkin Doygun katıldı. Asbaşkan Akgül,  Teknik  Direktör Önder Karaveli  ile anlaşma sağlandığı açıklandı…

 

Karaveli, TSYD Adana  Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer ile TSYD Tesislerini  gezerek, “Böyle bir tesisin Adana’da olması son derece sevindirici. Sizleri kutluyorum. Her zaman TSYD tesislerine gelmek isterim” dedi. Daha sonra basın toplantısına geçildi ve Önder Karaveli, Adanaspor’un bir proje takımı olduğunu ve bu nedenle de tercihini Adanaspor'dan yana kullandığını belirtti, “Öncelikle Beşiktaş’a teşekkür ediyorum. Bu teşekkürüm Adanaspor’da çalışmama izin verdikleri için. Beşiktaş benim yuvam. İnanıyorum ki Adanaspor’da da başarıyı yakalayacağız. Benim beklentim taraftarların tribünleri doldurması. Başarı ancak bu şekilde yakalanır. Teknik Direktör Eyüp Arın’a da teşekkür ediyorum. Onu her dönem takip ettim. Adanaspor ne zaman ihtiyaç duysa takımın başında yer alıyor. Kendisiyle tanışmayı çok istiyorum… Adanaspor hedefi olan, projesi olan bir takım. Farklı kulüplerden de teklif geldi. Ama, proje takımı olmasından dolayı tercihimi Adanaspor’dan yana kullandım. Gençlere önem veren, genç oyuncuları kadrosunda tutan takımlarda görev yapmayı tercih eden bir teknik adamım. Transferleri bana göre kulüpler yapmalı. İnanıyorum ki, dolu tribünler karşısında Adanaspor başarıyı yakalayacaktır” diye konuştu.

 

Asbaşkan Furkan Akgül de, TSYD kapılarının Adanaspor’a açılmasının son derece onur verici olduğunu belirtirken, ev sahipliğinden dolayı TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer’e teşekkür etti, “Hocamız ile bir yıllık anlaşma yaptık. Umuyorum ki bu daha da uzun sürer” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.