ADANASPOR'UN EFSANE BAŞKANI DEDE'NİN ADI YAŞATILMALI

SPOR 30.08.2022 - 07:03, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2582+ kez okundu.
 

ADANASPOR'UN EFSANE BAŞKANI DEDE'NİN ADI YAŞATILMALI

Radyo Pembe’de sporun referans programı Kamil Yalçın Göl ile “Spor Saati”ne Adanaspor Kulüp Başkanı Saim Dura ile Adanalı Gazetesi Spor Yazarı Şencan Birincioğlu konuk oldular..  DEDE İÇİN NE YAPILSA AZDIR Ömrünü turuncu-beyazlı renklere adayan, Adanaspor denilince akla gelen ilk isimlerden olan Merhum Tevriz Dura’ya(Dede) Adana’da belediyelerin vefa örneği göstermelerinin gerektiğini belirten Adanaspor Kulüp Başkanı Saim Dura, “Adanaspor’lu efsane ismin yaşatılması için belediyeler duyarlılık göstererek gerekeni yapmalılar. Adana’da bir nesil Adanaspor ve Dede sevgisi ile birlikle büyümüştür. Turuncu-Beyazlı renkler için bir ömür adayan Efsane Başkan Dede bir Adanaspor tarihiydi. Onunla birlikte bir dönem sona erdi. Adanaspor denince akla gelen ilk isimlerden Tevriz Dura için ne yapılsa azdır. Onun adı mutlaka yaşatılmalıdır” diye konuştu.

Radyo Pembe’de sporun referans programı Kamil Yalçın Göl ile “Spor Saati”ne Adanaspor Kulüp Başkanı Saim Dura ile Adanalı Gazetesi Spor Yazarı Şencan Birincioğlu konuk oldular.. 

DEDE İÇİN NE YAPILSA AZDIR

Ömrünü turuncu-beyazlı renklere adayan, Adanaspor denilince akla gelen ilk isimlerden olan Merhum Tevriz Dura’ya(Dede)
Adana’da belediyelerin vefa örneği göstermelerinin gerektiğini belirten Adanaspor Kulüp Başkanı Saim Dura, “Adanaspor’lu
efsane ismin yaşatılması için belediyeler duyarlılık göstererek gerekeni yapmalılar. Adana’da bir nesil Adanaspor ve Dede
sevgisi ile birlikle büyümüştür. Turuncu-Beyazlı renkler için bir ömür adayan Efsane Başkan Dede bir Adanaspor tarihiydi.
Onunla birlikte bir dönem sona erdi. Adanaspor denince akla gelen ilk isimlerden Tevriz Dura için ne yapılsa azdır. Onun adı
mutlaka yaşatılmalıdır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.