ADANA YENİDEN REFAH PARTİSİ KARAİSALIYA ÇIKARTMA YAPTI

GÜNDEM 22.03.2021 - 22:18, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1978+ kez okundu.
 

ADANA YENİDEN REFAH PARTİSİ KARAİSALIYA ÇIKARTMA YAPTI

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığı Aylık düzenli olarak yaptığı divan toplantısını Karaisalı’da gövde gösterisine dönüştü..   Açılış konuşmasını Adana İl Başkanı Selahattin Baysal yaptı. Baysal, yaptığı konuşmada “ Bizler halkımızın çektiği ekonomik sıkıntıların sebeplerini ve nasıl ortadan kaldırılacağını çok iyi biliyoruz. Çünkü biz önce hastalığı tespit eder, sonra da tedavi ederiz. Milyonlarca insanımız işsiz ve açlık sınırının altında yaşamaktadır. Bununla birlikte devleti yönetenler eğitimle doğruyu göstermek yerine ağır para cezaları ile insanlarımız terbiye etmekte ve devlete gelir elde etme yolu olarak borç almayı, haksız cezalar kesmeyi, adaletsiz vergi sistemi ile çalışandan, çalışmayandan, geliri olandan, olmayandan her türlü dolaylı dolaysız vergiyi orantısız olarak almaktadır. Dışarıdan borçlanarak aldığımız bu paraları çarçur ederek yandaşlara peşkeş çekerek ülkeyi faiz batağına düşürerek ekonomiyi çökertmek yerine Allah’ın size verdiğim nimetleri saymaya kalksanız sayamazsınız dediği bu nimetleri ortaya çıkarıp bu nimetler ile istihdam yaratıp fabrikalar kurarak işsizliği ortadan kaldıracağız ve aynı zamanda mevcut alınmış devlet borçlarını ekstradan borçlanmadan kendi öz kaynaklarımızla ödeyeceğiz aynı zamanda mevcut çalışan isçi memur ve emeklilerimize en az 50 maaş zammıyla gelir düzeylerini arttıracağız. Çiftçimizi, esnafımızı, sanayicimizi ve ülke insanlarımızın tüm kesimlerini kucaklayarak tüm sorunlarını kendi öz kaynaklarımızla çözeceğiz.” dedi

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığı Aylık düzenli olarak yaptığı divan toplantısını Karaisalı’da gövde gösterisine dönüştü..

 

Açılış konuşmasını Adana İl Başkanı Selahattin Baysal yaptı. Baysal, yaptığı konuşmada “ Bizler halkımızın çektiği ekonomik sıkıntıların sebeplerini ve nasıl ortadan kaldırılacağını çok iyi biliyoruz. Çünkü biz önce hastalığı tespit eder, sonra da tedavi ederiz.
Milyonlarca insanımız işsiz ve açlık sınırının altında yaşamaktadır.

Bununla birlikte devleti yönetenler eğitimle doğruyu göstermek yerine ağır para cezaları ile insanlarımız terbiye etmekte ve devlete gelir elde etme yolu olarak borç almayı, haksız cezalar kesmeyi, adaletsiz vergi sistemi ile çalışandan, çalışmayandan, geliri olandan, olmayandan her türlü dolaylı dolaysız vergiyi orantısız olarak almaktadır.

Dışarıdan borçlanarak aldığımız bu paraları çarçur ederek yandaşlara peşkeş çekerek ülkeyi faiz batağına düşürerek ekonomiyi çökertmek yerine Allah’ın size verdiğim nimetleri saymaya kalksanız sayamazsınız dediği bu nimetleri ortaya çıkarıp bu nimetler ile istihdam yaratıp fabrikalar kurarak işsizliği ortadan kaldıracağız ve aynı zamanda mevcut alınmış devlet borçlarını ekstradan borçlanmadan kendi öz kaynaklarımızla ödeyeceğiz aynı zamanda mevcut çalışan isçi memur ve emeklilerimize en az 50 maaş zammıyla gelir düzeylerini arttıracağız.

Çiftçimizi, esnafımızı, sanayicimizi ve ülke insanlarımızın tüm kesimlerini kucaklayarak tüm sorunlarını kendi öz kaynaklarımızla çözeceğiz.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.