ADANA İYİ PARTİ SEÇİMLERE HAZIR

SİYASET 07.02.2021 - 20:43, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1927+ kez okundu.
 

ADANA İYİ PARTİ SEÇİMLERE HAZIR

İyi parti Adana il Başkanlığı Göktürk BOYVADAOĞLU önderliğinde seçimlere hazırlanıyor.

İyi parti Adana  Seçimlerden sorumlu il Başkan Yardımcısı Necip ERMEZ yaptığı açıklamada; Adana iyi parti İl başkanımız Sn. Göktürk BOYVADAOĞLU önderliğinde saha çalışmalarımız olanca hızıyla devam etmektedir. Adana iyi partinin seçimlere hazır olduğunu,Seçim güvenliğinin çok ötesinde bir vizyon çizdiklerini Teşkilatlanma-Propaganda-Seçim güvenliği kapsamında,teknolojinin her alanından faydalanarak seçimlere hazırlıklara devam ettiklerini söyledi. Adanamızda yaklaşık 1.600.000 seçmenin 4545 sandıkta kullanacağı oyu zayi ettirmeyip sahip çıkacağız. Hükümetin ülkemizde büyük bir ekonomik krizin yaşanmasına sebep olduğunu,Aldığı günlük lokal önlemlerle vatandaşımızın derdine çare olmadığını belirtti. Genel başkanımız Meral Akşener yurtiçi gezilerinde bu durumu tesbit etmekte,kamuoyuna ve hükümete açıklayıp,yapılması gerekenlerinde ne olduğunu söylemektedir.       Hükümet her ne kadar da seçimlerin zamanında yapılacağını söylesede, aynı kanıda olmadığını söyleyen Ermez,erken bir seçim bekliyoruz, halkımızın isteklerini ve önceliklerini dinliyor,partimize katılımlarını sağlıyoruz Adanada iyi parti yukarı doğru hızla bir ivme kazanmış ve büyük bir hızla yükselmektedir,. Erken veya zamanında yapılacak  seçimlerde iyi parti ülkemizde olduğu gibi Adanada da büyük bir oy patlaması yapacağını sahada görüyoruz.  Milletimizin teveccühüne layık olacağız,seçimlere hazırız.Millet bizi çağırıyor..!" Diyerek sözlerine son verdi.
İyi parti Adana il Başkanlığı Göktürk BOYVADAOĞLU önderliğinde seçimlere hazırlanıyor.

İyi parti Adana  Seçimlerden sorumlu il Başkan Yardımcısı Necip ERMEZ yaptığı açıklamada; Adana iyi parti İl başkanımız Sn. Göktürk BOYVADAOĞLU önderliğinde saha çalışmalarımız olanca hızıyla devam etmektedir.

Adana iyi partinin seçimlere hazır olduğunu,Seçim güvenliğinin çok ötesinde bir vizyon çizdiklerini Teşkilatlanma-Propaganda-Seçim güvenliği kapsamında,teknolojinin her alanından faydalanarak seçimlere hazırlıklara devam ettiklerini söyledi. Adanamızda yaklaşık 1.600.000 seçmenin 4545 sandıkta kullanacağı oyu zayi ettirmeyip sahip çıkacağız.


Hükümetin ülkemizde büyük bir ekonomik krizin yaşanmasına sebep olduğunu,Aldığı günlük lokal önlemlerle vatandaşımızın derdine çare olmadığını belirtti. Genel başkanımız Meral Akşener yurtiçi gezilerinde bu durumu tesbit etmekte,kamuoyuna ve hükümete açıklayıp,yapılması gerekenlerinde ne olduğunu söylemektedir.
      Hükümet her ne kadar da seçimlerin zamanında yapılacağını söylesede, aynı kanıda olmadığını söyleyen Ermez,erken bir seçim bekliyoruz, halkımızın isteklerini ve önceliklerini dinliyor,partimize katılımlarını sağlıyoruz Adanada iyi parti yukarı doğru hızla bir ivme kazanmış ve büyük bir hızla yükselmektedir,.

Erken veya zamanında yapılacak  seçimlerde iyi parti ülkemizde olduğu gibi Adanada da büyük bir oy patlaması yapacağını sahada görüyoruz.
 Milletimizin teveccühüne layık olacağız,seçimlere hazırız.Millet bizi çağırıyor..!" Diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.