akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Adana İl Jandarma Komutanlığı Trafik Personeli Eba'dan egitime devam ediyor.

GÜNDEM 26.12.2020 - 12:02, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2164+ kez okundu.
 

Adana İl Jandarma Komutanlığı Trafik Personeli Eba'dan egitime devam ediyor.

Adana İl Jandarma Komutanlığı Trafik Personeli tarafından İlçe Milli Eğitim ve Okul Müdürlükleri ile koordineli olarak sorumluluk bölgesinde eğitim gören öğrencilere Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ve Zoom uygulamaları üzerinden (41) okulda (579) öğrenciye ulaşılarak Trafik Güvenliği Eğitimi (Karşıdan Karşıya Geçiş, Işıklarda Bekleme, Emniyet Kemerinin Önemi, Araçların ve Yayaların Öncelikleri) verilmiş, verilen eğitimler görsel resimlerle anlatılmış, aynı çalışmalara 2021 yılında da devam edilmesi planlanmıştır. Ayrıca trafik denetim faaliyetleri esnasında ve sokaklarda karşılaşılan ilköğretim çocuklarına verilmiş olan eğitimlerin daha iyi anlaşılması için Jandarma Genel Komutanlığınca gönderilen boyama kitapları hediye edilmiştir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Adana İl Jandarma Komutanlığı Trafik Personeli tarafından İlçe Milli Eğitim ve Okul Müdürlükleri ile koordineli olarak sorumluluk bölgesinde eğitim gören öğrencilere Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ve Zoom uygulamaları üzerinden (41) okulda (579) öğrenciye
ulaşılarak Trafik Güvenliği Eğitimi (Karşıdan Karşıya Geçiş, Işıklarda Bekleme, Emniyet Kemerinin Önemi, Araçların ve Yayaların Öncelikleri) verilmiş, verilen eğitimler görsel resimlerle anlatılmış, aynı çalışmalara 2021 yılında da devam edilmesi planlanmıştır.


Ayrıca trafik denetim faaliyetleri esnasında ve sokaklarda karşılaşılan ilköğretim çocuklarına verilmiş olan eğitimlerin daha iyi anlaşılması için Jandarma Genel Komutanlığınca gönderilen boyama kitapları hediye edilmiştir.


Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.