Adana Gümrük Müdürü Mehmet Tatar vali Elban'ı ziyeret etti

GÜNDEM 26.01.2021 - 14:33, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2581+ kez okundu.
 

Adana Gümrük Müdürü Mehmet Tatar vali Elban'ı ziyeret etti

VALİ ELBAN’A “DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ” ZİYARETİ “Dünya Gümrük Günü” kutlamaları kapsamında Adana Gümrük Müdürü Mehmet Tatar, İncirlik Gümrük Müdürü Şeref Avcı, Yumurtalık Serbest Bölge Gümrük Müdürü Mehmet Ali Esmeroğlu ve BOTAŞ Gümrük Müdürü Sıtkı Cengiz, Adana Gümrük Muhafaza, Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amir Vekili Belgin Erkocaoğlan, Vali Süleyman Elban’ı makamında ziyaret etti. Heyet adına konuşan Gümrük Müdürü Mehmet Tatar ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Vali Süleyman Elban’a, ithalat ve ihracat işlemleri, ihracat ve ithalatta ağırlıklı olan ürünler ve rakamlar, kurumun genel durumu gibi konular ile müdürlük olarak gerçekleştirilen çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Ayrıca Dünya Gümrük Günü’nün bu yıl “Sürdürülebilir Tedarik Zincirlerindeki Canlanma, Yenilenme ve Dayanıklılığın Desteklenmesinde Gümrükler” temasıyla kutlanacağını ifade etti. Gümrüklerde yapılan her türlü iş ve işlemlerin hem sınır güvenliğine hem de ekonomik kalkınmaya önemli katkılar sağladığını aktaran Vali Elban, “Bu coğrafyada güçlü olmak zorundayız. Güçlü olmak, ekonomik güçle oluyor. Ekonomik güç, ihracatla birlikte daha fazla üretmek, daha fazla satmak ve daha fazla insanın kalkınmasıyla oluyor. Bu anlamda ülkemizin kalkınmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm gümrük teşkilatımızın ‘Dünya Gümrük Günü’nü kutluyor ve bundan sonraki çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”  dedi.  

VALİ ELBAN’A “DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ” ZİYARETİ

“Dünya Gümrük Günü” kutlamaları kapsamında Adana Gümrük Müdürü Mehmet Tatar, İncirlik Gümrük Müdürü Şeref Avcı, Yumurtalık Serbest Bölge Gümrük Müdürü Mehmet Ali Esmeroğlu ve BOTAŞ Gümrük Müdürü Sıtkı Cengiz, Adana Gümrük Muhafaza, Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amir Vekili Belgin Erkocaoğlan, Vali Süleyman Elban’ı makamında ziyaret etti.

Heyet adına konuşan Gümrük Müdürü Mehmet Tatar ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Vali Süleyman Elban’a, ithalat ve ihracat işlemleri, ihracat ve ithalatta ağırlıklı olan ürünler ve rakamlar, kurumun genel durumu gibi konular ile müdürlük olarak gerçekleştirilen çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Ayrıca Dünya Gümrük Günü’nün bu yıl “Sürdürülebilir Tedarik Zincirlerindeki Canlanma, Yenilenme ve Dayanıklılığın Desteklenmesinde Gümrükler” temasıyla kutlanacağını ifade etti.

Gümrüklerde yapılan her türlü iş ve işlemlerin hem sınır güvenliğine hem de ekonomik kalkınmaya önemli katkılar sağladığını aktaran Vali Elban, “Bu coğrafyada güçlü olmak zorundayız. Güçlü olmak, ekonomik güçle oluyor. Ekonomik güç, ihracatla birlikte daha fazla üretmek, daha fazla satmak ve daha fazla insanın kalkınmasıyla oluyor. Bu anlamda ülkemizin kalkınmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm gümrük teşkilatımızın ‘Dünya Gümrük Günü’nü kutluyor ve bundan sonraki çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”  dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.