akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

ADANA ESOB SEÇİMLERİNDE BAŞKAN GÖGER GÜVEN TAZELEDİ

GÜNDEM 08.05.2022 - 20:45, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2378+ kez okundu.
 

ADANA ESOB SEÇİMLERİNDE BAŞKAN GÖGER GÜVEN TAZELEDİ

SON SÖZÜ ESNAF SÖYLEDİ   Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (Adana ESOB) 27. Olağan Genel Kurulunda Başkan Niyazi Göger güven tazeledi. 81 oy farkla seçimi alan Başkan Niyazi Göger, seçimin kazananının esnaf olduğunu söyledi. Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda Divan başkanlığını Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Semt Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca yaptı. Rekor düzeyde katılım sağlanan genel kurulda 587 delegeden 581’i oy kullandı. 4 oyun geçersiz sayıldığı seçimde sandık başına giden delege son sözü söyleyerek tercihini Başkan Niyazi Göger’den yana kullandı. Geçerli oyların 329’unu alan Başkan Niyazi Göger güven tazeledi. Yalçın Avcı ise 248 oy aldı. Sonuçların açıklanmasının ardından konuşan Başkan Niyazi Göger, seçimin kazananının esnaf ve sanatkarlar olduğunu söyledi. Genel kurulda oy kullanan delegenin tercihini hizmetin devamından yana kullandığını dile getiren Başkan Niyazi Göger, “Bin yıllık bir kadim bir geleneğe sahip olan esnaf ve sanatkarımızın terazisi hiçbir zaman hak ve adaletten şaşmamıştır. Genel kurulumuzda hür iradeleriyle oylarını kullanan delege arkadaşlarım, birlik ve beraberlik içinde mücadeleye devam mesajı vermiştir. Esnaf ve sanatkarlarımızdan aldığımız güçle hizmetlerimiz devam edecektir” dedi. Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Niyazi Göger, “Adana Esnaf Odaları Birliği, başkanlarıyla, yöneticileriyle, esnaf ve sanatkarlarıyla ulu bir çınar. Bayram havasında, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuz beraberliğimizin en güzel nişanesi. Oy versin vermesin genel kurula katılan tüm başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyor, genel kurulumuzun birliğimize, odalarımıza, esnaf ve sanatkarlarımıza, şehrimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

SON SÖZÜ ESNAF SÖYLEDİ

 

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (Adana ESOB) 27. Olağan Genel Kurulunda Başkan Niyazi Göger güven tazeledi. 81 oy farkla seçimi alan Başkan Niyazi Göger, seçimin kazananının esnaf olduğunu söyledi.

Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda Divan başkanlığını Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Semt Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca yaptı.

Rekor düzeyde katılım sağlanan genel kurulda 587 delegeden 581’i oy kullandı. 4 oyun geçersiz sayıldığı seçimde sandık başına giden delege son sözü söyleyerek tercihini Başkan Niyazi Göger’den yana kullandı. Geçerli oyların 329’unu alan Başkan Niyazi Göger güven tazeledi. Yalçın Avcı ise 248 oy aldı.

Sonuçların açıklanmasının ardından konuşan Başkan Niyazi Göger, seçimin kazananının esnaf ve sanatkarlar olduğunu söyledi.

Genel kurulda oy kullanan delegenin tercihini hizmetin devamından yana kullandığını dile getiren Başkan Niyazi Göger, “Bin yıllık bir kadim bir geleneğe sahip olan esnaf ve sanatkarımızın terazisi hiçbir zaman hak ve adaletten şaşmamıştır. Genel kurulumuzda hür iradeleriyle oylarını kullanan delege arkadaşlarım, birlik ve beraberlik içinde mücadeleye devam mesajı vermiştir. Esnaf ve sanatkarlarımızdan aldığımız güçle hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Niyazi Göger, “Adana Esnaf Odaları Birliği, başkanlarıyla, yöneticileriyle, esnaf ve sanatkarlarıyla ulu bir çınar. Bayram havasında, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuz beraberliğimizin en güzel nişanesi. Oy versin vermesin genel kurula katılan tüm başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyor, genel kurulumuzun birliğimize, odalarımıza, esnaf ve sanatkarlarımıza, şehrimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.