Adana Eczacı Odası Genel Kurulu Yapıldı

GÜNDEM 28.09.2021 - 07:14, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2423+ kez okundu.
 

Adana Eczacı Odası Genel Kurulu Yapıldı

Mevcut Başkan Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ’ın Listesi Göreve Devam Edecek

Divan Başkanlığını Ecz. M. Saim Özsaydı, 2’nci Başkanlığı Ecz. Tuba Ulular Deveci, Katip Üyeliklerini Ecz. Başak Keşli ve Ecz. Berivan Bilbay’ın yaptığı Adana Eczacı Odası 2020-2021 Genel Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.   Pandemiden korunma koşulları çerçevesinde Adana Seyhan Otelinde gerçekleşen genel kurula Türk Eczacılar Birliği (TEB) Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, TEB Denetleme Üyesi Ecz. Ersun Özkan, Güney Ecza Kooperatif Başkanı Ecz. Tarkan Bir ve YK Üyeleri, CHP Adana Milletvekili Ecz. Burhanettin Bulut ile eczacılar katıldı. COVİD-19 PANDEMİSİ İLE OLAĞANÜSTÜ GÜNLER YAŞADIK Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Başkan Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, “2020 Mart’ından itibaren ülkemizi de etkilemeye başlayan Covid-19 pandemisi nedeniyle hepimiz olağanüstü günler yaşadık. Çaresizlikte, aklın ve bilimin yolundan ayrılmadan, önce hastalarımızın ve yakınlarımızın sağlığı için, en yakın sağlık danışmanı olarak kesintisiz hizmet verdik. Hastaneler, poliklinikler,  Aile Sağlığı Merkezleri kapılarını hastalara kapatırken, en yakın sağlık danışmanı olarak sağlık ürünlerinin en güvenli temin edileceği eczanelerimizde hastalarımıza her koşulda hizmet verdik. Bu süreçte fahiş fiyat ve karaborsacılık ithamlarıyla suçlanarak haksız ve usulsüz denetimlerle üzerimizde bir oyun oynanmaya çalışılmasına asla sessiz kalmadık ve yapılan haksızlığın geri alınması için çabaladık. Covid hastası ya da temaslısı olduk, sağlık çalışanı değilsiniz dediler, bir çarpışma da burada yaşandı. Maske sıkıntısı ortaya çıktı, yeterli stok gönderilememesine rağmen maske dağıttık. Grip aşısı sıkıntısı yaşanacak dedik, dağıtım ve aşı yapılamadı, eczanelerden teminini yaptık hep birlikte. Pandemi halen devam etmekte, bizler eczacı olarak eczanelerimizde alınması gereken tedbirlere ve sağlık hizmeti vermeye devam ediyoruz.”   REKOR KATILIM 1264 üyesi bulunan Adana Eczacı Odası yapılan genel kurulu ve seçimleri sonrası 12 oy’un geçersiz sayılması ile kullanılan 712 oyun 700’ünü alan mevcut Başkan Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ ve Ecz. Erdem Kızıltepe, Ecz. Ezgi Elekarışmaz, Ecz. Hakan Deniz, Ecz. M. Ceyhun Dalkıran, Ecz. Esra Haköver ile Ecz. Melika Şahindal’dan oluşan Yönetim Kurulu önümüzdeki günlerde mazbatalarını alarak yeni döneme başlayacaklar.
Mevcut Başkan Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ’ın Listesi Göreve Devam Edecek

Divan Başkanlığını Ecz. M. Saim Özsaydı, 2’nci Başkanlığı Ecz. Tuba Ulular Deveci, Katip Üyeliklerini Ecz. Başak Keşli ve Ecz. Berivan Bilbay’ın yaptığı Adana Eczacı Odası 2020-2021 Genel Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

Pandemiden korunma koşulları çerçevesinde Adana Seyhan Otelinde gerçekleşen genel kurula Türk Eczacılar Birliği (TEB) Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, TEB Denetleme Üyesi Ecz. Ersun Özkan, Güney Ecza Kooperatif Başkanı Ecz. Tarkan Bir ve YK Üyeleri, CHP Adana Milletvekili Ecz. Burhanettin Bulut ile eczacılar katıldı.

COVİD-19 PANDEMİSİ İLE OLAĞANÜSTÜ GÜNLER YAŞADIK

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Başkan Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, “2020 Mart’ından itibaren ülkemizi de etkilemeye başlayan Covid-19 pandemisi nedeniyle hepimiz olağanüstü günler yaşadık. Çaresizlikte, aklın ve bilimin yolundan ayrılmadan, önce hastalarımızın ve yakınlarımızın sağlığı için, en yakın sağlık danışmanı olarak kesintisiz hizmet verdik. Hastaneler, poliklinikler,  Aile Sağlığı Merkezleri kapılarını hastalara kapatırken, en yakın sağlık danışmanı olarak sağlık ürünlerinin en güvenli temin edileceği eczanelerimizde hastalarımıza her koşulda hizmet verdik. Bu süreçte fahiş fiyat ve karaborsacılık ithamlarıyla suçlanarak haksız ve usulsüz denetimlerle üzerimizde bir oyun oynanmaya çalışılmasına asla sessiz kalmadık ve yapılan haksızlığın geri alınması için çabaladık. Covid hastası ya da temaslısı olduk, sağlık çalışanı değilsiniz dediler, bir çarpışma da burada yaşandı. Maske sıkıntısı ortaya çıktı, yeterli stok gönderilememesine rağmen maske dağıttık. Grip aşısı sıkıntısı yaşanacak dedik, dağıtım ve aşı yapılamadı, eczanelerden teminini yaptık hep birlikte. Pandemi halen devam etmekte, bizler eczacı olarak eczanelerimizde alınması gereken tedbirlere ve sağlık hizmeti vermeye devam ediyoruz.”

 

REKOR KATILIM

1264 üyesi bulunan Adana Eczacı Odası yapılan genel kurulu ve seçimleri sonrası 12 oy’un geçersiz sayılması ile kullanılan 712 oyun 700’ünü alan mevcut Başkan Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ ve Ecz. Erdem Kızıltepe, Ecz. Ezgi Elekarışmaz, Ecz. Hakan Deniz, Ecz. M. Ceyhun Dalkıran, Ecz. Esra Haköver ile Ecz. Melika Şahindal’dan oluşan Yönetim Kurulu önümüzdeki günlerde mazbatalarını alarak yeni döneme başlayacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.